BLE MAMMA: "Skal vi danse"-stjernen Margrethe Røed har fått en sønn. Foto: Stella Pictures
BLE MAMMA: "Skal vi danse"-stjernen Margrethe Røed har fått en sønn. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå har hun blitt mamma!

"Skal vi danse"-stjernen har født en sønn.

SEHER.NO: Margrethe Røed fikk mye oppmerksomhet under høstens "Skal vi danse" på TV 2, mest på grunn av at hun var gravid midt oppi den knalltøffe konkurransen. Nå er sønnen kommet til verden, skriver Dagbladet.

Til avisen forteller barne-tv-tantens kjæreste, Thomas Kvitvik, at alt gikk greit under fødselen, og at sønnen skal hete Cajus, oppkalt etter Margrethes far og bestefar. Cajus kom til verden natt til tirsdag.

- Vi er veldig glade og fornøyde. Han er helt perfekt, sier Kvitvik.

Røed og dansepartneren hennes i "Skal vi danse" hadde mange unge fans under tiden de svingte seg på parketten. Til Seher.no fortalte den gang også Margrethe at flere gravide kvinner tok kontakt med henne for å spørre henne om råd.

- Ja, det er noen som har skrevet til meg, som sier at de synes det er gøy og flott å se på, og lurer på om de skal begynne å danse selv. Noen synes det er tøft at jeg har mulighet til å svinge og vise fram den gravide magen, sa hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Margrethe forsvinner fra parketten