GRUNN TIL Å SMILE: Padma Lakshmi har blitt mamma for første gang, i en alder av 39 år. Hun er diagnostisert med endometriose, og var svært lettet da hun endelig ble gravid. Foto: Stella Pictures
GRUNN TIL Å SMILE: Padma Lakshmi har blitt mamma for første gang, i en alder av 39 år. Hun er diagnostisert med endometriose, og var svært lettet da hun endelig ble gravid. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå har hun blitt mamma

Men farens identitet forblir et stort mysterium...

SEHER.NO: Den velkjente modellen, forfatteren og "Top Chef"-programlederen Padma Lakshmi (39) har blitt mamma. Lørdag fødte hun en jente.

Lakshmi er også "Sataniske vers"-forfatter Salman Rushdies (61) ekskone.

"Hun ble mor til en babyjente som heter Krishna Thea Lakshmi på lørdag. Mamma og baby har det bra", forteller stjernens talsperson til People.com.

Men hvem barnefaren er, er fortsatt et stort mysterium. Lakshmi selv har ikke gått ut med identiteten på hvem faren er, og det spekuleres i om hemmeligheten vil holdes godt på i fremtiden.

Da skjønnheten kunngjorde at hun var gravid i begynnelsen av oktober, ble det hele sett på som et medisinsk mirakel. 39-åringen er nemlig diagnostisert med endometriose, som er en tilstand som kan forårsake fertilitetsproblemer.

- Graviditeten har blitt referert til som litt av et medisinsk mirakel. Siden situasjonen hennes er veldig delikat nå, håper vi at pressen respekterer hennes privatliv, sa hennes talsperson til Us Weekly magazine den gang.

Programlederen hintet til hvilket navn datteren skulle få for omkring en måned siden, da hun fortalte at hun ville gi datteren et indisk navn, oppkalt etter noen i hennes egen familie.

Alt skal ifølge en venn av stjernen stå veldig bra til med den nybakte mammaen.

- Padma har det veldig bra nå. Hun har ønsket seg å bli mamma i lang tid. Hun var veldig lettet og glad da hun ble gravid.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Et medisinsk mirakel