Nå har hun blitt mamma

"Skal vi danse"-stjernen fikk en sønn mandag.

BLE MAMMA: Gyda Bloch Thorsen fikk mandag en sønn. Her er hun i full sving med Jan Thomas under "Skal vi danse". Foto: Scanpix
BLE MAMMA: Gyda Bloch Thorsen fikk mandag en sønn. Her er hun i full sving med Jan Thomas under "Skal vi danse". Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Gyda Bloch Thorsen (29), kjent fra "Skal vi danse" på TV 2, ble mandag mor for første gang. Det bekrefter hennes samboer, Brann-spilleren Bjørnar Holmvik (24), til Dagbladet.

- Det stemmer at vi er blitt foreldre, det står veldig bra til, sier han til avisen.

Gyda og Bjørnar fikk en sønn, som fotballspilleren forteller skal hete Julian. Holmvik forteller til avisen at det å bli pappa er en veldig god følelse.

Bloch Thorsen, som danset med Jan Thomas Mørch Husby i "Skal vi danse", offentliggjorde graviditeten i september, samtidig som programmet holdt på.

Men til Seher.no forklarte hun den gang at hun ikke ville spare på kruttet under sendingene selv om hun var gravid.

- Jeg tenker ikke så veldig mye på det når jeg danser, jeg føler meg frisk og danser som før. Den eneste forskjellen er vel at jeg kanskje har vært litt mer vågal før. Det blir nok ingen dramatiske løft framover nå, jeg må jo være litt mer forsiktig, sa hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Danse-Gyda er gravid