Nå har hun blitt mamma!

- De er veldig glade, og så «forelsket» i henne, sier en kilde nær Christina Applegate.

FØDTE: - De fikk datteren Sadie Grace LeNoble torsdag 27. januar i Los Angeles. Alt er bra med mor og barn, sier Christina Applegates og Martyn LeNobles talsperson. Foto: STELLA PICTURES
FØDTE: - De fikk datteren Sadie Grace LeNoble torsdag 27. januar i Los Angeles. Alt er bra med mor og barn, sier Christina Applegates og Martyn LeNobles talsperson. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: I juli ble det kjent at skuespilleren Christina Applegate (39) var gravid.  Nå har har Applegate og forloveden, musikeren Martyn LeNoble (41) blitt foreldre - til en liten jente, skriver People.
 
- De fikk datteren Sadie Grace LeNoble torsdag 27. januar i Los Angeles. Alt er bra med mor og barn, sier parets talsperson til nettstedet.

Applegate og LeNoble var kjærester i nesten tre år, før de forlovet seg på Valentines Day i fjor. Nå smiler livet som aldri før til de to.
 
- Hun er en fantastisk liten jente. De er veldig glade, og så «forelsket» i henne, sier personer nær superparet til People.

I 2008 kjempet Applegate mot brystkreft. I et intervju fortalte hun at hun den gang innså hvor viktig LeNoble var for henne.

- Martyn har blitt en fantastisk del av livet mitt. Uten ham tror jeg ikke at jeg hadde klart meg igjennom kreftperioden. Han kom på det tidspunket i livet mitt hvor jeg trengte ham mest. Han har vært en utrolig god støttespiller, sa hun den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: