BLE FORELDRE: Natalie Portman og Benjamin Millepied kan juble over å ha blitt foreldre for første gang. Foto: All Over Press
BLE FORELDRE: Natalie Portman og Benjamin Millepied kan juble over å ha blitt foreldre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har hun blitt mamma

Natalie Portman fikk babydrømmen oppfylt.

Publisert
SEHER.NO: Filmstjernen Natalie Portman og hennes forlovede Benjamin Millepied kan juble over å ha blitt foreldre, etter at paret har fått en velskapt gutt, ifølge People.

- Jeg er utrolig lykkelig og føler meg takknemlig for å kunne få denne erfaringen, sa Portman til Entertainment Weekly, da hun i januar dukket opp på Golden Globe-utdelingen.

I februar viste hun seg også fram med sin gravide mage, da hun mottok en Oscar for sin innsats som ballett-danser i filmen «Black Swan»

Foreløpig er det ikke kjent hva den nyfødte skal hete, men Portman innrømmer at det er noe hun og Benjamin, som hun møtte på settet til «Black Swan», har tenkt på lenge.

Jeg har definitivt tenkt på det, og er åpen for forslag, sa Portman, til Entertainment Weekly i januar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Nei, dette er ikke Natalie Portman

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer