Nå har hun blitt mamma

Charlize Theron har adoptert en liten gutt.

MAMMA: Charlize Theron har adoptert en liten baby-gutt som heter Jackson, og er dermed blitt mamma for første gang. Foto: All Over Press
MAMMA: Charlize Theron har adoptert en liten baby-gutt som heter Jackson, og er dermed blitt mamma for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Charlize Theron (36) har adoptert en liten sønn.

Den Oscar-vinnende skuespillerens baby har fått navnet Jackson, og er hennes første barn. Dette bekreftes nå av en talsperson for Theron.

- Charlize har adoptert et barn. Hun er nå en stolt mor til en sunn baby-gutt som heter Jackson, sier en representant for filmstjernen ifølge Bangshowbiz.com.

Charlize Theron og kjæresten Stuart Townsend gikk fra hverandre i januar 2010 etter å ha vært et par i nærmere ni år, og har uttalt at hun synes singel-livet var utfordrende, men at hun etter hvert fant en glede i det.

- Jeg har vært i seriøse forhold siden jeg var 19 år og er singel for første gang i livet siden da. Jeg måtte bevisst legge ned en stor innsats for å finne tilbake til meg selv, og det er vanskelig. Jeg er et type menneske som virkelig har funnet meg til rette i forhold, har skuespilleren tidligere uttalt.

Nå begynner et nytt kapittel i Therons liv som singel småbarnsmor.

- Jeg har virkelig funnet roen og føler meg bra. Alle går gjennom mørke tider, men det gjør deg ikke mørk. Det er noe veldig kraftfullt over å ha det bra med å være alene. Særlig for kvinner, sier Charlize Theron ifølge Bangshowbiz.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble mobbet hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer