<strong>FORELDRE:</strong> Ifølge den spanske avisen El Pais skal Penelope Cruz ha født tirsdag denne uken på Cedars Sinai sykehuset i LA.  Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Ifølge den spanske avisen El Pais skal Penelope Cruz ha født tirsdag denne uken på Cedars Sinai sykehuset i LA. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå har hun blitt mamma

Spekulasjonene startet da Javier ikke ville svare på gratulasjoner.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywoodparet Penélope Cruz (36) og Javier Bardem (41) skal ha blitt foreldre for første gang tirsdag denne uken.

Det melder den spanske avisen El Pais.

Ifølge avisens nettside bekrefter kilder nær familien fødselen, men de ønsket ikke å gi noen opplysninger om babyen, ikke engang kjønnet.

Ryktene om fødselen skal ha startet tirsdag, da Javier Bardem ikke ville svare på gratulasjoner fra kolleger etter at det ble kjent at han var nominert til Oscar for sin hovedrolle filmen «Biutiful».

Cruz, som bekreftet at hun var fire og en halv måned gravid i midten av september, skal ha født babyen på Cedars Sinai-sykehuset i LA.

Det er foreløpig uvisst hva slags kjønn babyen er og hva han eller hun skal hete.

Både Penelope og Javier har holdt en svært lav profil siden de ble sammen i 2007, og verner godt om sitt privatliv.

Derfor vekket det stor oppsikt, da det ble kjent at paret hadde giftet seg i en svært privat, og hemmlig, seremoni på Bahamas i juli i år.

Bryllupet satte også i gang en rekke spekulasjoner om hvorvidt Penelope var gravid, og bilder av en «rundere» Cruz fra innspillingen av den siste «Pirates of the Caribbean»-filmen, samt det at hun stadig ble observert i «løse» klesplagg, satte ekstra fart på babyryktene. 

I september kunne paret endelig bekrefte at de ventet sin førstefødte, og under et pressemøte i Roma kunne Bardem fortelle at han gledet seg veldig til fødselen. 

- Det er sant. Jeg er utrolig lykkelig, sa han i oktober.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Se, hun viser frem babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer