ENORM FAMILIE: Nadya Suleman, som nå er mor til 14 barn, forteller i det ferske intervjuet at hun alltid har ønsket seg en stor familie.  Foto: AP
ENORM FAMILIE: Nadya Suleman, som nå er mor til 14 barn, forteller i det ferske intervjuet at hun alltid har ønsket seg en stor familie. Foto: APVis mer

Nå har hun 14 barn!

- Jeg har alltid drømt om en enorm familie...

SEHER.NO: I forrige uke fødte amerikanske Nadya Suleman (33) åtte sunne og friske babyer, på én gang!

Suleman, som er bosatt i California, hadde fra før av seks barn, og i et ferskt intervju med NBC avslører hun at årsaken bak den hurtigvoksende familien er at hun alltid har ønsket seg en enorm familie.

I intervjuet forteller 33-åringen at hun selv vokste opp som enebarn og fant dette svært ensomt, skriver MSNBC.com.

- Det har alltid vært en drøm, å ha en stor familie, en enorm familie, og jeg har lengtet etter de båndene med andre mennesker som jeg alltid har følt at jeg manglet da jeg vokste opp, forteller Suleman.

På tross av at hele verden feiret fødselen av de velskapte åttlingene i forrige uke, endret den offentlige oppfatningen seg raskt da det ble kjent at Suleman, som er alenemor, fra før av har seks andre barn mellom to og syv år , i tillegg til at hun har fått alle barna gjennom kunstig befruktning.

Ifølge den skilte alenemoren angrer hun imidlertid ikke, og hevder hun forsøkte å bli gravid i mange år før hun endelig fikk barn.

- Jeg forsøkte alt i syv år, og da det endelig fungerte bare fortsatte jeg, sier hun.

Åttlingenes fødsel har skapt en enorm etisk debatt i USA, spesielt fordi Suleman allerede var mor.

33-åringen fikk reise hjem fra Kaiser Permanente Bellflower Medical Center i LA torsdag i forrige uke, og så langt er hennes åttlinger - to sønner og seks jenter, de lengstlevende åttlingene i verden.

I tillegg til debattene hun har skapt, har også 14-barnsmoren fått utallige tilbud om intervjuer, samt bokavtaler, og ifølge hennes talsperson vurderer hun nå tilbudene fra et hemmelig skjulested.

- Hun er glad for å være ute av sykehuset, men savner barna sine, og gleder seg mer enn alt til å se dem, uttalte han.  

Åttlingene må holdes på sykehuset i flere uker til.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Mediestorm for åttlinger!