Nå har Heidi Montag operert brystene igjen!

Men denne gangen har de ikke blitt større...

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «The Hills»-stjernen Heidi Montag (27) skapte sjokkbølger da hun avslørte at hun i 2009 hadde skjønnhetsoperert seg ti ganger på én dag.

Montag hadde blant annet forstørret puppene, fikset på nesen og forstørret leppene.

Nå melder nettstedet RadarOnline.com at Montag har operert brystene nok en gang. Men denne ganger er det snakk om en brystreduksjon.

ANGRET: Montag gikk tidligere ut og sa hun angret på alle skjønnhetsoperasjonene. Foto: Splash News/ All Over Press
ANGRET: Montag gikk tidligere ut og sa hun angret på alle skjønnhetsoperasjonene. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Se video fra da hun hadde tatt sin første operasjon øverst i saken.

Realitystjernen skal flere ganger de siste årene ha klaget over at størrelse F-brystene har vært for store. Nå har hun redusert størrelsen, og har størrelse D.

Entertainment Tonight skal ha filmet hele inngrepet, og i et tilhørende intervju sier Montag at hun bare har lyst til å rive av beggge puppene.

Artikkelen fortsetter under bildet...Montag gikk ut i etterkant av de mange operasjonene, og sa hun angret på dem.

- Jeg kunne ønske at jeg ikke hadde tatt dem. Jeg kunne ønske at jeg kunne gått tilbake i tid og ikke gjort en eneste operasjon. Jeg ble så opphengt i Hollywood, i meg selv - og i mitt image, sa hun blant annet til The Daily Beast i 2011.

Montag er sammen med «The Hills»-kollega Spencer Pratt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer