Nå har Harper (1,5) sin egen Gucci-veske

Victoria Beckhams lille datter har en garderobe som stadig blir mer luksuriøs...

GUCCI-GIRL: Victoria Beckham kler datteren kun i designerklær. Det siste tilskuddet i garderoben til lille Harper er denne barnevesken fra Gucci.  Foto: All Over Press/Gucci.com
GUCCI-GIRL: Victoria Beckham kler datteren kun i designerklær. Det siste tilskuddet i garderoben til lille Harper er denne barnevesken fra Gucci. Foto: All Over Press/Gucci.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (38) har en av verdens mest eksklusive garderober, og selvfølgelig blir også datteren Harper (1,5) kledd opp i det beste av det beste.

Smårollingen er for liten til å holde sin egen veske, men Spice Girls-stjernen har likevel gått til innkjøp av en Gucci-veske til nesten 3000 kroner til datteren. Shoppingbagen med rosa skinndetaljer og fugledekor kommer fra motehusets barnekolleksjon, som har navnet «Zoo».

Harper går sjelden i det samme to dager og har kjoler fra Burberry, Chloé og Stella McCartney. Men enn så lenge er det mamma som må bære rundt på det sukkersøte designtilbehøret.

Victoria er storforbruker av sitt eget merke og har stadig en av sine egendesignede vesker over armen. Men datteren kan tilsynelatende se langt etter en VB-veske. Firebarnsmoren har nemlig ingen planer om å designe til barn.

– I motsetning til hva mange tror, har jeg ingen interesse av å lage en barnekolleksjon. Det er mange andre som gjør det på beste vis allerede, sier klesdesigneren til den franske utgaven av magasinet Elle.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer