SPILLER SVEN O: Ingar Helge Gimle spiller Sven O. Høiby i filmen om Se og Hør, og har gått ned mange kilo for å passe inn i rollen.
SPILLER SVEN O: Ingar Helge Gimle spiller Sven O. Høiby i filmen om Se og Hør, og har gått ned mange kilo for å passe inn i rollen.Vis mer

Nå har han slanket seg 14 kilo!

- Da eks-kona så ham, begynte hun nesten å grine, forteller norsk skuespiller.

SEHER.NO:  Ingar Helge Gimle har gått tungt inn i rollen som Sven O. Høiby i filmen om Se og Hør. I juni skrev Seher.no at den erfarne skuespilleren måtte slanke seg 20 kilo for rollen. Til slutt gikk han ned 14, og framstår svært likt originalen, skriver VG.

- Da eks-kona Renate Barsgård så Gimle i rollen, begynte hun nesten å grine, for han var så lik Sven O, sier Jan Gunnar Røise, som spiller Se og Hør-journalist Håvard Melnæs til avisen.

Det er forfatter Erlend Loe som har skrevet manus til filmen, mens Terje Ragnes og Ørjan Karlsen er regissør og produsent. Filmen er basert på Melnæs selvutleverende bok om sin tid som journalist i bladet, og har premiere 12. mars.

- Vi kommer til å få juling av noen. Men vi er klare for det, og er ikke redde for at filmen vil skape debatt. Vi setter jo lys på en del saker som absolutt bør debatteres, mener produsent Ørjan Karlsen.

Ifølge VG har filmen tatt seg noen friheter sammenlignet med boken. dette for å få flyt i handlingen. I tillegg har noen personer endret navn, for eksempel heter sjefsredaktøren Asvik istedenfor Nelvik, mens Hoffreporter Kjell Arne er blitt til Kjell Atle.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skryter kraftig av Lene