NYTT PAR: Adriane Skentos er "Madcon-"stjernen Tshawe Baqwas nye kjæreste. Foto: Seher.no/Kirsti I.Ertsås
NYTT PAR: Adriane Skentos er "Madcon-"stjernen Tshawe Baqwas nye kjæreste. Foto: Seher.no/Kirsti I.ErtsåsVis mer

Nå har han ny kjæreste

"Madcon"-stjernen viste fram kjæresten på "Skal vi danse".

SEHER.NO: Lørdag var det duket for tredje program i "Skal vi danse" på TV2, og 2007-vinneren av programmet, Tshawe Baqwa (29) hadde tatt med seg sin nye kjæreste, Adriane Skentos (21) for å heie på deres felles venninne, Triana Iglesias (27).

- Ja, vi er kjærester og har det veldig bra, forteller "Madcon"-stjernen selv til Her og Nå.

Paret skal ifølge bladet ha møttes gjennom Iglesias på en 17-maifest.

- De møttes hjemme hos meg 17. mai i år. Om jeg er noen Kirsten Giftekniv vet jeg ikke, men det er jo hyggelig at de har truffet hverandre og at det skjedde hjemme hos meg, forteller Iglesias.

Under lørdagens "Skal vi danse"-sending hadde Triana Iglesias god støtte i salen av Tshawe og kjæresten, samt resten resten av fanklubben bestående av Øyvind "Vinnie" Sauvik fra Paperboys, og "X-Factor"-dommer Peter Peters.

Tshawe var en av de mest høylytte blant publikum lørdag, og nølte ikke med å rope ogheie på Triana gjennom hele sendingen, og Triana fortalte etter sending at hun ble overveldet av støtten fra vennene.

-De er helt fantastiske mennesker, de tror på meg, og det gjorde at jegga ti prosent ekstra på gulvet i dag. Jeg takker vennene mine for at jeg gjorde det så bra i kveld - men selvfølgelig også Tobias. Nå kan vi klare alt! sa hun til Seher.no.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss på seher@seher.no, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: Fikk forbud mot dyp utrigning