SKILLES: I november skrev Se og Hør at ekteskapet mellom Per Ståle Lønning og Gro er over. Foto: SCANPIX
SKILLES: I november skrev Se og Hør at ekteskapet mellom Per Ståle Lønning og Gro er over. Foto: SCANPIXVis mer

Nå har han ny kjæreste!

- Hun er en aldeles fantastisk kvinne.

SEHER.NO: For en måned siden ble det kjent at Per Ståle Lønning (59) og hans kone Gro (55) skilles etter 31 års ekteskap.

Nå smiler imidlertid lykken til den profilerte programlederen igjen, som ifølge Her og Nå har fått seg ny kjæreste igjen.

59-åringen kom lørdag hjem fra et lengre opphold på Gran Canaria, hvor han har møtt en spesiell kvinne.

- Jeg kan bekrefte at jeg har fått kjæreste. Hun er en aldeles fantastisk kvinne, men jeg vil foreløpig ikke si noe mer om henne, avslører han til Her og Nå.

Til bladet forteller 59-åringen at han måtte ty til terapi og antidepressive medisiner etter det bitre ekteskapsbruddet, men at det nå går bedre, takket være hans to sønner.

- Det har vært noen svært tøffe og opprivende måneder. De som påstår at en skilsmisse kan være lykkelig, vet ikke hva de snakker om. Jeg har heller ingen tro på at det går an å skilles som gode venner. Jeg kommer i hvert fall ikke til å ha noe mer med Gro å gjøre, forteller Lønning åpenhjertig til Her og Nå.

For en drøy uke siden fikk Lønning sitt første barnebarn, og nå ser ha fram til å feire julen med den nyfødte.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skilsmissen redder karrieren