Nå har han ny kjæreste

Russell Brand har gått videre fra Katy Perry og har funnet kjærligheten på ny.

<strong>FILMAKTUELL:</strong> Russell Brand er kinoaktuell i august, der han spiller sammen med Tom Cruise i filmen Rock of Ages. Foto: All Over Press
FILMAKTUELL: Russell Brand er kinoaktuell i august, der han spiller sammen med Tom Cruise i filmen Rock of Ages. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Russell Brand var gift med popstjernen Katy Perry i litt over ett år, før de gjorde det slutt i desember og signerte skillsmissen med smilefjes.

Nå har Brand skaffet seg en ny kjæreste, der berømthet tydeligvis ikke er et like stort poeng lenger. Han har funnet tonen med stylisten Maeve Reilly (23).

- Han er ikke ute etter noe seriøst forhold, og har det bare gøy med Maeve, sier en kilde ifølge InTouchWeekly.

Forhåpentligvis klarer stylisten å tilfredsstille Russel. Han er nemlig såpass avhengig av sex, at han før ekteskapet med Perry hadde ansatt et lag av eksperter som skulle hjelpe med han med å få uforpliktende sex så ofte som mulig. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Russel Brand: - Jeg er ikke ute etter hevn 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer