HÅRRIBELT: Musikkprodusenten Phil Spector brukte flere typer parykker gjennom rettssaken mot seg. Nå skal de være konfiskert, ifølge hans twitter-blog.  Foto: AP
HÅRRIBELT: Musikkprodusenten Phil Spector brukte flere typer parykker gjennom rettssaken mot seg. Nå skal de være konfiskert, ifølge hans twitter-blog. Foto: APVis mer

Nå har han mistet disse også

I fengslet sitter Spector ribbet tilbake.

SEHER.NO: 69-årige Phil Spector soner nå en straff på minium 19 års fengsel etter å ha drept Hollywood-skuepilleren Lana Clarkson i 2003.

Med seg bak murene skal han ha fått lov til å ta med seg sin bærbare pc og iPod, noe han tilsynelatende bruker til stadig å oppdatere sin status på mikrobloggetjenesten Twitter.

På Twitter ligger nemlig en profil på Harvey P Spector. Her kommer han med filosofiske livsanskuelser og oppdateringer på hva hans nye venn kakerlakken Wilson finner på i dag.

Han informerer også leserne om at parykken hans er blitt konfiskert. Spector er kjent for sine mange parykker og i løpet av rettssaken mot ham brukte han minst fire forskjellige. Alt fra en blond kort David Bowie-frisyre til en diger krøllete afro-parykk.

- Nå er jeg ferdig med å lese "The Book of The Damned". Nå skal jeg skrive et sint brev til guvernøren og kreve at jeg skal få tilbake parykken min, blogger Spector 30. mai.

Men flere twitter-brukere og andre bloggere trekker autensiteten til twitter-profilen i tvil. Er det virkelig Spector selv som blogger fra innsiden av fengselet, eller er det en ukjent person som har opprettet en profil i hans navn.

Det er bare like over 500 personer som følger Spector på Twitter, noe som er et lavt tall for en kjendis, og selv følger han bare én annen - nemlig Yoko Ono.

LES OGSÅ: Dømt til 19 år bak murene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.