Nå har han gjort spanjol av seg

... og Ricky Martin er ikke alene. Den populære skuespilleren Del Toro har også «tatt en spansk en».

SPANSK: Den flotte sangeren har i tillegg til å være amerikansk statsborger, blitt spanjol. Foto: All Over Press
SPANSK: Den flotte sangeren har i tillegg til å være amerikansk statsborger, blitt spanjol. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig innvilget spanske myndigheter statsborgerskap til smørsanger Ricky Martin (39) skuespiller Benicio del Toro (44). Begge er opprinnelig fra Puerto Rico, en øygruppe i Karibia.

- Martin og del Toro er kjent for sine artistiske talenter, og vi er glade for at de ønsket å bekrefte sin spanske nasjonalitet ved statsborgerskapet, sier Jose Blanco, talsperson for de spanske myndighetene.

Normalt krevet spanske myndigheter at nye statsborgere tilskriver seg sitt opprinnelige statsborgerskap, men unntaket gjelder for folk fra Latin-Amerika og noen andre områder, inkludert Puerto Rico. Det betyr altså at de to latinokongene får beholde sitt amerikanske statsborgerskap.

Det har ikke kommet fram hvorfor de to har ønsket å bli spanske statsborgere, men det spekuleres i om farsrollen og ønske om å bli kjent med deres røtter kan ha noe med saken å gjøre.

I april i år kom nyheten om at del Toro ventet barn med Kimberly Stewart (31), datteren til Rod Stewart, etter en kortvarig flørt. Ricky Martin på sin side ble pappa til Valentino og Matteo via surrogatmor i 2008 og kom ut av skapet som homofil to år senere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Victoria Beckham valgte rødvinen framfor Harper Seven 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer