Ed Sheeran:

- Nå har han giftet seg

Bekreftet tilsynelatende giftermål under et intervju.

GIFTET SEG?: Flere mener nå at Ed Sheeran har giftet seg i hemmelighet med Cherry Seaborn etter et noe merkelig svar under et intervju tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG?: Flere mener nå at Ed Sheeran har giftet seg i hemmelighet med Cherry Seaborn etter et noe merkelig svar under et intervju tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I januar kunne Ed Sheeran (27) dele den gledelige nyheten om at han og kjæresten, den britiske landhockeyutøveren Cherry Seaborn (26) hadde forlovet seg.

Den store nyheten delte han på Instagram den gang, og samtidig kunne han røpe at det var han som hadde gått ned på kne.

Siden da har den forelskede duoen forholdt seg mer eller mindre tause omkring forlovelsen og det kommende bryllupet - inntil nå.

- Giftet seg i hemmelighet

I et nylig intervju med Access kom den verdenskjente sangeren med en noe underlig bemerkning, som gjør at flere nå er overbevist om at Ed og Cherry allerede har giftet seg.

Det er på spørsmål om hvordan det går med bryllupsplanene at Ed reagerer med en noe merkelig taushet.

Samtidig gjør han en megetsigende bevegelse med hånda, og dermed blir journalisten oppmerksom på ringen han har på fingeren.

- Oi, er det sant? Det er spennende, sier journalisten.

- Ja, svarer Ed.

Journalisten blir totalt tatt på senga, og gratulerer Ed med den store nyheten, uten å egentlig få et tydelig svar på om han faktisk har giftet seg eller ikke.

- Hvordan klarte dere å gifte dere uten at noen merket det?

- Vel, jeg gjør egentlig ingenting i offentligheten, svarer Ed.

Ikke samme ring

I februar fikk Ed også fansen til å klø seg i hodet etter at han dukket opp på War-Child konserten i London med en «giftering» på ringfingeren.

Fansen var i ekstase og mediene begynte å spekulere i om 27-åringen allerede hadde giftet seg med sin kjære Cherry.

OPPTRÅDTE MED NY RING: Det var i februar under War-Child konserten i London at spekulasjonene satte fart om superstjernen allerede har giftet seg. Det avkreftet han imidlertid den gang. Foto: NTB Scanpix
OPPTRÅDTE MED NY RING: Det var i februar under War-Child konserten i London at spekulasjonene satte fart om superstjernen allerede har giftet seg. Det avkreftet han imidlertid den gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dessverre avlivet superstjernen rykteflommen da han gjestet «Good Morning Britain» noen dager etter.

- Jeg er ikke gift. Jeg bruker bare en forlovelsesring jeg også, siden jeg følte at vi begge burde det, fortalte han.

Ringen Ed har på seg i det nylige intervjuet ser imidlertid ut som en annen ring enn den han hadde på seg under konserten i London i februar.

Tok pause for kjærligheten

Ed Sheeran og Cherry Seaborn møtte hverandre for aller første gang da de gikk på skolen, og har kjent hverandre i mange år. Det var imidlertid ikke før i 2015 de først innledet et romantisk forhold.

Bare seks måneder i forveien hadde Ed brutt med sin daværende kjæreste, Athina Andrelos. De gikk hver til sitt etter 14 måneder.

Ifølge BBC gikk superstjernen i fjor ut og fortalte at han etter mange år med musikken i fokus, endelig kunne fokusere på kjærligheten. Da hadde han som kjent valgt å ta en pause fra rampelyset.

- Dette er første gang jeg faktisk føler at jeg har hatt tid til å forelske meg skikkelig.

Ed uttalte samtidig at han ser for seg å stifte familie en gang i fremtiden.

- Jeg er klar for å ha små, tjukke babyer som løper rundt meg, sa han.

Sammen i New York

Ed og Cherry holdt i begynnelsen forholdet svært privat, men valgte etter hvert å være mer åpne overfor fans og presse.

I slutten av 2015 ble paret observert sammen i New York en rekke ganger, hvor Cherry blant annet har studert.

I 2016 ble duoen for første gang avbildet mens de kysset. Dette var i forbindelse med en fest som Eds gode artistvenn Taylor Swift hadde arrangert i anledning parets ettårsjubileum.

Ed Sheeran har hatt en kometkarriere siden albumdebuten i 2011. Han har turnert verden flere ganger, solgt millioner av plater og laget filmmusikk. Stjernen har også besøkt Norge, og har en solid fanbase her hjemme.

LES OGSÅ: - Nå er to blitt til tre