NÅ ER DE MANN OG KONE: Dave Coulier har giftet seg med fotografen Melissa Bring. Her er paret sammen med Daves skuespillerkollegaer og gode venner Bob Saget og John Stamos.  Foto: Foto: Melissa Bring/Twitter
NÅ ER DE MANN OG KONE: Dave Coulier har giftet seg med fotografen Melissa Bring. Her er paret sammen med Daves skuespillerkollegaer og gode venner Bob Saget og John Stamos. Foto: Foto: Melissa Bring/TwitterVis mer

Nå har han giftet seg

Men ikke alle «Under samme tak»-stjernene dukket opp i bryllupet til «onkel Joey».

SEOGHØR.NO: En knapp måned etter at «Under samme tak»-stjernen Dave Coulier (54) avslørte at han hadde forlovet seg med kjæresten Melissa Bring, har de gitt hverandre sine ja, melder People.com.

- Jeg føler meg som verdens heldigste mann. Jeg skal gifte meg med min beste venn, og hun bryr seg ikke om at jeg har et virkelig ille fiseproblem engang, fleipet Coulier til UsWeekly i juni.

Paret, som har vært sammen i ni år, giftet seg onsdag i en nydelig country-seremoni i Montana.

Blant bryllupsgjestene dukket «Under samme tak»-kollegaene Candace Cameron (38), John Stamos (50) og Bob Saget (57) opp, mens Mary-Kate og Ashley Olsen (28), samt Jodie Sweetin (32), glimret med sitt fravær.

Vennene delte bilder med fansen

- Gratulerer med bryllupsdagen Dave & Melissa!!! Jeg er SÅ glad i dere begge to, skrev Candace Cameron på sin Instagram-profil.

Hun delte flere bilder fra den store dagen med fansen.Også Bob Saget postet et bilde.

- Stamos stikker avgårde med en treplanke i Daves bryllup.Dette er Dave Couliers andre ekteskap.

Fra 1990 til 1992 var han gift med Jayne Modean som han har sønnen Luc (23) sammen med.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med John Stamos hår?