FORLOT KLUBBEN SAMMEN: Skuespiller Chris Pine koste seg sammen med modell Amanda Framces på nattklubben Bootsy Bellows i West Hollywood fredag kveld. De dro fra utestedet hånd i hånd og var tett omslynget i bilen.  Foto: All Over Press
FORLOT KLUBBEN SAMMEN: Skuespiller Chris Pine koste seg sammen med modell Amanda Framces på nattklubben Bootsy Bellows i West Hollywood fredag kveld. De dro fra utestedet hånd i hånd og var tett omslynget i bilen. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har han funnet seg en ny modell

Nysingle Chris Pine på date med flott brunette.

Publisert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Chris Pine (32), aktuell med «Star Trek Into Darkness», er tydeligvis opptatt på damefronten også.

En knapp måned etter at det ble kjent at forholdet mellom han og Sports Illustrated-modell Dominique Piek (27) hadde tatt slutt, ble han sett på date med nok en badedraktmodell.

Skuespillerkjekkasen og modellen Amanda Frances ble fotografert hånd i hånd ved nattklubben Bootsy Bellows i West Hollywood fredag kveld, skriver UsWeekly.

- Han er veldig tiltrukket av henne. De har det gøy sammen, sier en kilde om det ferske paret til UsWeekly.

Da «This Means War»-stjernen gjestet «The Ellen DeGeneres Show» forrige uke, bekreftet han at han var singel og beskrev den jenta han håpet å bli sammen med neste gang.

- Intelligens, skjønnhet og humoristisk sans... Man må være i stand til å føre en samtale etter at den første tiltrekningen roer seg, fortalte han.

Og etter alt å dømme har Frances de kvalitetene Pine er ute etter. De to så i hvert fall ut til å trives svært godt i hverandres selskap fredag kveld.

LES OGSÅ: - Jeg er forelsket i ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer