KNUST AV SORG: Liam Neeson har vært knust av sorg etter at kona, filmstjernen Natasha Richardson, døde i en tragisk skiulykke i Canada i mars 2009.  Foto: All Over Press
KNUST AV SORG: Liam Neeson har vært knust av sorg etter at kona, filmstjernen Natasha Richardson, døde i en tragisk skiulykke i Canada i mars 2009. Foto: All Over PressVis mer

Nå har han funnet lykken igjen

Filmstjernen har begynt å date etter konas tragiske dødsfall.

SEHER.NO: Det er et og et halvt år siden filmstjernen Liam Neeson (56) mistet sin kone, skuespillerinnen Natasha Richardson, i en tragisk skiulykke i Canada.

Skuespilleren har vært knust av sorg i tiden etter konas død, og tok en lang pause fra filmkarrieren for å kunne tilbringe tid med parets to barn - Michael (14) og Daniel (13).

Senest i sommer avslørte Neeson at han fortsatt sliter med sorgen, men at støtten fra fansen har vært en stor hjelp i den tunge tiden.

- Jeg prøver å takle sorgen dag for dag. Vi må bare prøve å ta hver dag som den kommer, for å være helt ærlig. Jeg får fremdeles kondolansebrev. Det er svært rørende, sa han i juli.

Nå ser det imidlertid ut til at filmstjernen har begynt å finne glede i livet igjen. Ifølge People magazine har nemlig 56-åringen vært observert på en rekke dater med britiske Freya St. Johnston (36), som jobber med PR.

Paret skal blant annet ha tilbragt tid sammen i London, hvor de har blitt observert ute på date mens de holdt hender. De skal også ha tilbragt tid på the Dorchester Hotel i den britiske hovedstaden.

- Hun er en fantastisk person og en fantastisk mor. Hun tar livet seriøst, men på en veldig frisindig måte. De er et veldig flott par, sier Matt Winton, Johnstons eks, til People.

Kilder nær Neeson sier imidlertid at stjernen ønsker å ta dating veldig med ro, og at hans største fokus nå er å oppdra og hjelpe sine to sønner.

Hverken Neeson eller Johnston, som også har to barn fra et tidligere forhold, har så langt ønsket å kommentere det angivelige forholdet. 
 
- Jeg vil ikke si noe som helst, har Johnston tidligere uttalt til Daily Mail.

Det var under en skiferie med sønnene i mars 2009 at Neesons filmstjernekone Natasha Richardson falt og slo hodet mens hun sto alpint.  

Richardson hadde ikke på seg hjelm, og selv om hun virket i fin form kort tid etter ulykken, førte skadene tilslutt til hjerneblødning og død for skuespillerinnen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Sliter fremdeles med å takle sorgen