PLANLEGGER DE GIFTEMÅL? Simon Cowell skal ifølge øyenvitner ha gitt kjæresten Mezhgan Hussainy en forlovelsesring på selveste Valentine's Day. Foto: Stella Pictures
PLANLEGGER DE GIFTEMÅL? Simon Cowell skal ifølge øyenvitner ha gitt kjæresten Mezhgan Hussainy en forlovelsesring på selveste Valentine's Day. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå har han fridd til kjæresten

- Hun ble stum og ga ham et stort kyss.

SEHER.NO: "X Factor"-programleder Simon Cowell (50) skal ha fridd til kjæresten, Mezhgan Hussainy, skriver The Mirror.

Ifølge den britiske tabloidavisen skal Cowell ha fridd mens paret spiste middag sammen med Cowells ekskjæretse og nære venn Jackie St Claire på selveste Valentine's Day.

Rundt klokken ni på kvelden skal programlederen satt kjæresten ut av spill da han tok fram en stor ring.

- Han plasserte ringen på forlovelsesfingeren til Mezhgan (vi regner med det betyr at han fridde og hun sa ja) mens Jackie hylte og en servitør kom med champagne til dem, skriver The Mirror.

Til avisen forteller et øyenvitne at paret er svært forelsket i hverandre, men at Mezghan ble stum da han overrasket henne med frieriet.

- Simon blir kanskje oppfattet som streng på skjermen, men han har egentlig et stort hjerte. Han ville gjøre noe uventet og utypisk på Valentine's Day og bestemte seg for å kjøpe en ring. Mish ble stum og ga ham et stort kyss. Han er forelsket i henne og hun i ham.

TV-stjernen har hatt mange kjærester opp gjennom årene, og da eksen Jackie St Claire skulle arrangere bursdagsselskap for ham i sommer, valgte hun å invitere 17 av ekskjærestene hans.

- Champagnen kommer til å flyte fritt, og skal man dømme etter gjestelista, kommer Simon virkelig til å trenge det. De fleste menn ville sett på det som et mareritt, men heldigvis har Simon det som trengs. Hvis noen kommer unna med det, er det han, uttalte hun før festen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!   

LES OGSÅ: Dette bildet ga full forvirring