Nå har han fått sin 60 år yngre brud!

Hugh Hefner giftet seg for tredje gang. Denne gangen ble han ikke forlatt ved alteret av Crystal Harris.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hugh Hefner (86) og Crystal Harris (26) giftet seg i en intim seremoni på nyttårsaften. Bryllupet fant sted på Playboy Mansion i Los Angeles.

- Crystal og jeg giftet oss på nyttårsaften på Playboy Mansion. Elsker den jenta!, skriver Hefner på Twitter.

- I dag er dagen jeg blir Mrs. Hugh Hefner. Føler meg veldig glad, heldig og velsignet, skrev hun på Twitter før bryllupet på nyttårsaften. 

Hefner og Harris forlovet seg for første gang i desember 2010. Men bare fem dager før de skulle giftet seg i juni 2011 avlyste hun bryllupet.

Men ett år seinere bekreftet Harris på Twitter at de to hadde funnet tilbake til hverandre, og så seint som i desember kommenterte de to planene om at de nok en gang planla å gifte seg og hun viste fram sin nye forlovelsesring. Den første, med en verdi på over en halv million kroner, auksjonerte hun bort på Christies i oktober 2011. 

Etterpå endret hun også navn på Twitter til Crystal Hefner.

- Da bryllupet ikke fungerte første gangen, var det på grunn av meg. Jeg trengte tid for meg selv og tid vekk fra Hefner og Playboy Mansion. Tiden borte hjalp meg virkelig til å forstå at jeg var ment for å være her med Hefner. Forholdet vårt er bedre enn det noen gang har vært. Jeg er veldig lykkelig og Hefner er veldig lykkelig, og vi er estatiske, sa hun til Us Weekly i forkant av bryllupet.

Harris er dermed Playboy-gründerens tredje kone. Han giftet seg med Mildred Williams i 1949. De fikk to barn sammen, men gikk fra hverandre i 1959. I 1989 giftet han seg med Kimberley Conrad, som han også har to barn med. Paret skilte seg i 2009, men da hadde de vært separert i 11 år!

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer