FIKK KJÆRESTE: - Jeg kan ikke fortelle så mye om det, for det er liksom så nytt. Vi traff hverandre for kort tid siden, gjennom min bror og svigerinnen, forteller Alexander Stenerud. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK KJÆRESTE: - Jeg kan ikke fortelle så mye om det, for det er liksom så nytt. Vi traff hverandre for kort tid siden, gjennom min bror og svigerinnen, forteller Alexander Stenerud. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Nå har han fått seg kjæreste!

- Det er veldig hyggelig, medgir Alexander Stenerud.

Se videointervjuet med MGP-deltager Alexander Stenerud nederst i saken!


SEHER.NO:  Tre ganger på rad har Alexander Stenerud vært med i Melodi Grand Prix, i 2008 med Zuma, og som seg selv i 2009 og 2010. I fjor endte det hele med finaleplass, og i år skal han gi alt for å oppnå det samme - denne gangen låta "Give it to me", som han har skrevet selv.

Men det er ikke bare MGP som står i fokus for den musikkglade artisten. Nå avslører han nemlig også at han har fått seg kjæreste.

- Jeg kan ikke fortelle så mye om det, for det er liksom så nytt. Vi traff hverandre for kort tid siden, gjennom min bror og svigerinnen min faktisk. Siden det har vi tilbragt mye tid sammen. Det er veldig hyggelig, forteller han til Seher.no.


Kjærligheten smiler altså til MGP-deltager Stenerud. Men en særlig mer detaljert framstilling av sin nye flamme, det er han ikke spesielt interessert i å gi.

- Det er bare snakk om uker, dette. Mer enn det sier jeg ikke, sier han hemmelighetsfullt.

- Kan du avsløre fornavnet hennes?

- Nei, det får komme senere...

For tredje gang er han altså med og kjemper om heder og ære i MGP. Årsaken til det er enkel.

- Det er vanvittig gøy, det er grunnen. Det er gøy, og jeg kan gå ut og "flotte" meg på scenen. Det er noe jeg elsker.

- Hvordan står det til med nervene før den store dagen?

- Nervene går i bølger. Det er så utrolig spennende vet du, det er det som er greia. Det slutter ikke å være spennende, det blir bare mer og mer spennende. Og sommerfuglene i magen, de er der alltid, forteller Alexander Stenerud til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tar med babyen til MGP

Se videointervjuet med Alexander Stenerud her:

[obj:media:8299]