NY KJÆRESTE: Ifølge svenske Aftonbladet har Ola Rapace, som nylig skilte seg fra Noomi Rapace, funnet lykken med underholdningsjournalisten Quetzala Blanco. Her avbildet med ekskona tidligere i år.  Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE: Ifølge svenske Aftonbladet har Ola Rapace, som nylig skilte seg fra Noomi Rapace, funnet lykken med underholdningsjournalisten Quetzala Blanco. Her avbildet med ekskona tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har han fått ny kjæreste

Kun måneder etter bruddet med filmstjernekona smiler lykken igjen.

Publisert
SEHER.NO:  I september ble det kjent at det svenske skuespillerparet Noomi (31) og Ola Rapace (39) skulle skilles.

Noomi, som for tiden spiller inn den nye Sherlock Holmes-filmen med Jude Law og Robert Downey Jr., har så langt holdt tett om bruddet, men det har ikke manglet på kommentarer fra eksmannen, Ola.

Da han gjestet «Skavlan» i november, kunne Rapace, som er kjent fra svenske serier som «Anna Pihl» og «Wallander» , fortelle at det var hverdagsrutinene som førte til at det ble slutt mellom ham og kona, som har gjort stor suksess som rollefiguren Lisbeth Salander i filmatiseringen av Stieg Larssons bestselgende bøker.

- Ekteskap, hvor man skal bo, planlagte hentinger og leveringer. Man har gløden på jobb, og så blir man et slags aksjeselskap sammen. Det er ganske destruktivt i lengden
, sa han i programmet.

Mens Noomi har vært travelt opptatt med å skape et navn for seg selv i utlandet, og regnes som en av de store nye stjernene på filmhimmelen, bor Ola i Stockholm.

Og skuespilleren har ikke «hvilt på laubærene» i tiden etter bruddet fra sin kjente filmkone.

Ifølge Aftonbladet har nemlig Rapace rukket å få seg en ny kjæreste, og kvinnen i hans liv skal være den 13 år yngre underholdningsjournalisten Quetzala Blanco (26), som jobber i Nyheter 24.

Mandag skal de to ha blitt observert ute på en restaurant i Djurgården i Stockholm, hvor øyenvitner forteller at de fremsto som et par.

- De klemte og kysset på hverandre, sier en kilde til den svenske avisen.

Det har i flere uker gått rykter om at Rapace hadde funnet seg en ny kjæreste, og ifølge kilder Aftonbladet har snakket med, har de to datet i flere måneder.

- De var nylig i Paris sammen, sier en kilde videre.

Ola og Quetzala ble for første gang observert sammen under K1-gallaen i november.

- Ola presenterte henne som sin nye kjæreste. De stod sammen hele tiden, sier en person som var tilstede på festen.

Ola og Noomi Rapace var gift i nesten ti år, og deler nå omsorgen for sin sønn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ekteskapet ble destruktivt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer