NY JOBB: Men det var ikke lønna som fikk Stig Kjos til å skifte jobb. Foto: Stella
NY JOBB: Men det var ikke lønna som fikk Stig Kjos til å skifte jobb. Foto: StellaVis mer

Nå har han fått ny jobb

Og eks-Ungkaren leker med tanken om mer tid på TV.

SEHER.NO: Etter nesten fem år i selskapet "Nova Vista", flytter den tidligere "Ungkaren" Stig Kjos på seg. Nå har han blitt medeier og parner i "EventCompagniet".

- Jeg har holdt på i den nye jobben i nesten to uker, det var egentlig en kort prosess. Etter fem år i den gamle jobben, er det forlokkende å nå ta en stor del i et selskap med større lederansvar. Samtidig er det litt vemodig og litt rart, men sånn er det jo med alt, sier han til Seher.no.

Og 32-åringen gleder seg til å ta fatt på jobben, selv om den kan kreve mer av ham enn tidligere.

- På mange måter blir det et større press og krever mer av meg, både tid og ressurser. Men nå kan jeg bestemme hverdagen og får en mer åpen rolle.

Men blir den nye jobben vanskeligere?

- Nei, tvert i mot, den åpner for flere muligheter. Jeg kan planlegge mer av livet selv, og EventCompagniet er veldig bevisste på hva jeg har drevet med den siste tiden, og så lenge det gavner firmaet er det bra, forklarer han.

Samtidig leker Kjos med tanken på å returnere til TV-skjermen, og har gjort opp seg noen tanker rundt dette.

- Jeg vil gjerne jobbe mer med TV. Kanskje ikke hundre prosent, men jeg har noen tanker, vet du. Det blir nok ikke akkurat reality-messig, men kanskje som programleder eller innen produksjon. Jeg har noen ideer på blokka.

Den tidligere "Ungkaren" hevder at lønna ikke var utslagsgivende når det gjaldt bytte av jobb.

- Nei, det var ikke lønna som fikk meg til å bytte jobb, den er ikke så ulik den jeg har hatt før. Det er mer det å få bygge og forme et selskap som har fristet. Lønn er ikke motivasjonen, sier han til Seher.no.

Kjos sto i fjor oppført med en inntekt på 712.174 kroner og skattet 352.071 kroner.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg trodde Eli var singel