Nå har han blitt tvillingpappa!

- Man kan ikke forberede seg på den kjærligheten vi nå føler, sier en stolt Mark McGrath.

GLAD I LEKER: - Nå kommer Lydon and Hartley til å ha problemer med å ha det gøy med lekene sine, ettersom jeg kommer til å bruke dem hele tiden, sier Mark McGrath. Foto: All Over Press
GLAD I LEKER: - Nå kommer Lydon and Hartley til å ha problemer med å ha det gøy med lekene sine, ettersom jeg kommer til å bruke dem hele tiden, sier Mark McGrath. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Torsdag morgen var «dobbelt så bra» for rockeren Mark McGrath (42) og forloveden hans, Carin Kingsland (37). Da fødte nemlig Kingsland tvillinger, en gutt og en jente, i Los Angeles.

Sønnen Lydon Edward veide, ifølge People, 2.466 gram da han ble født klokka 9.54 på morgenen. Datteren, Hartley Grace, kom til verden ett minutt senere, og veide 2.041 gram, skriver nettstedet.
 
- Vi er så lykkelige. Jeg tror ikke man kan forberede seg på den kjærligheten vi nå føler, sier McGrath til People.

Etter 16 år med et såkalt av og på-forhold, forlovet Sugar Ray-frontmannen seg med Kingsland i fjor. I april bekreftet de to at de ventet tvillinger.

- Disse to barna vil bli de heldigste i verden, det skal være sikkert. De skal få masse kjærlighet, forteller 42-åringen, som i høst skal være vert for TV-kanalen Fox sitt «Don't Forget the Lyrics».

Og ifølge McGrath, vil forloveden hans ha nok å styre med i tiden framover.

- Carin har tatt hånd om meg de siste 16 årene. Nå kommer Lydon and Hartley til å ha problemer med å ha det gøy med lekene sine, ettersom jeg kommer til å bruke dem hele tiden, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avslørte babynyheten på Facebook