FORELSKET: Fam Irvoll bekrefter overfor Dagbladet at hun og regissør Patrik Syversen er blitt kjærester. Det ferske paret kom sammen da Motehuset Høyer feiret tiårsjubileum på Sjømagasinet i Oslo forrige uke. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Fam Irvoll bekrefter overfor Dagbladet at hun og regissør Patrik Syversen er blitt kjærester. Det ferske paret kom sammen da Motehuset Høyer feiret tiårsjubileum på Sjømagasinet i Oslo forrige uke. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå har Fam Irvoll fått ny kjæreste

Kjendisdesigneren er blitt sammen med filmregissør Patrik Syversen.

SEOGHØR.NO: Den norske designeren Fam Irvoll (34), som i høst er aktuell i «Skal vi danse» på TV 2, har fått seg ny kjæreste. Det bekrefter hun overfor Dagbladet.

Kjendisdesignerens utkårede er den norske filmregissøren Patrik Syversen (31), som fikk sitt gjennombrudd med den norske skrekkfilmen «Rovdyr» i 2008.

- Det stemmer at vi er kjærester, skriver Irvoll til Dagbladet i en tekstmelding.

Hun forteller avisen at de to har vært et par i noen måneder allerede, men at de har kjent hverandre i flere år.

Kjæresteparet viste seg sammen på motehuset Høyers tiårsjubileum på Sjømagasinet i Oslo forrige uke, der de smilte og lo sammen.

Instagram-profilen sin har Irvoll de siste ukene gitt flere hint om sin ferske sivilstatus, ved å legge ut flere bilder av Syversen - gjerne fulgt av hjertesymboler.

I midten av juli la hun ut et bilde av kjæresten i et svømmebasseng, fulgt av teksten «Hunk i basseng». Mamma Tone Irvoll kom med den talende kommentaren «litt av en svigersønn», til Instagram-bildet.

Fam Irvolls fargerike og originale design er blitt omfavnet av superstjerner som Rita Ora (23) og Lady Gaga (28). Patrik Syversen har dessuten laget filmer som «Prowl» og «Exteriors», sistnevnte med norske Gitte Witt i en av rollene.

LES OGSÅ: Stein Erik Hagen er blitt operert fem ganger siden mars