LYKKELIG: Den svenske skjønnheten skal ha funnet kjærligheten etter det bitre bruddet med Tiger Woods. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Den svenske skjønnheten skal ha funnet kjærligheten etter det bitre bruddet med Tiger Woods. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har Elin ny kjæreste

- Elin Nordegren har datet milliardærarving i flere måneder.

Publisert
SEHER.NO: Golfstjernen Tiger Woods' ekskjæreste, svenske Elin Nordegren, tok i fjor ut skilsmisse, etter at hele 14 kvinner stod frem i media og hevdet de hadde vært hans elskerinner.

I mars ble det hevdet at Woods hadde funnet lykken på nytt, med studenten Alyse Lahti Johnston (22). Nå har også Nordegren funnet kjærligheten igjen.

New York post melder at den svenske skjønnheten har vært sammen med milliardærarvingen Jamie Dingman i flere måneder.

Dingman er en forretningsmann som tidligere har jobbet med eiendommer i Russland. I tillegg er han tidligere eier av et Indycar racing-lag.

- Han har aldri vært så glad før. Han og Elin har sterke følelser for hverandre. Han er en klassisk amerikansk fyr. Kjekk, og virkelig en gentleman. Han liker å holde seg utenfor rampelyset. Elin er en veldig heldig kvinne, forteller en venn av Dingman til avisen.

Elina og Jamie skal i tillegg til å ha tilbragt tid i Florida sammen, ha vært i Sverige. De ble nylig observert utenfor Nordegrens hjem i Stockholm.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er Tiger Woods' nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer