Nå har ekteparet funnet tilbake til hverandre igjen

Skilsmissen avblåst for Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones.

DRAMATISKE ÅR: Michael Douglas Og Catherine Zeta-Jones har hatt noen tøffe år, men etter den seks måneder lange separasjonen har de nå funnet tilbake til hverandre.  Foto: All Over Press
DRAMATISKE ÅR: Michael Douglas Og Catherine Zeta-Jones har hatt noen tøffe år, men etter den seks måneder lange separasjonen har de nå funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august i år ble det kjent at det mektige Hollywood-paret Michael Douglas (69) og Catherine Zeta-Jones (44) hadde tatt ut separasjon etter 13 års ekteskap.

De siste årene har vært preget av Douglas' kreftsykdom og Zeta-Jones' kamp med sin bipolare lidelse, og rykter om brudd har lenge versert i pressen.

Til tross for midlertidig brudd har Douglas båret gifteringen på fingeren, og har ved flere anledninger hevdet at ekteskapet går bra. Under Emmy-utdelingen i september kom Douglas alene - men takket sin kone fra scenen da han mottok prisen for «Beste hovedrolle i en film eller miniserie» for sin rolle i «Behind the Candelabra».

TØFT: Catherine Zeta-Jones med parets to barn Carys (10) og Dylan (13) på flyplassen i New York i sommer. Ifølge en kilde har Douglas uttrykt at de to barna har det bra til tross for at foreldrene har vært gjennom en tøff periode. Foto: Ahmad Elatab / Splash News/ All Over Press
TØFT: Catherine Zeta-Jones med parets to barn Carys (10) og Dylan (13) på flyplassen i New York i sommer. Ifølge en kilde har Douglas uttrykt at de to barna har det bra til tross for at foreldrene har vært gjennom en tøff periode. Foto: Ahmad Elatab / Splash News/ All Over Press Vis mer

Men nå ser det ut til at Hollywood-paret har funnet en løsning på problemene, og har bestemt seg for å fortsette ekteskapet, skriver DailyMirror.

Zeta-Jones skal nemlig denne uken ha flyttet tilbake igjen til parets lukususleilighet ved Central Park i New York.

- Han har blitt sammen med kona igjen, og kunne ikke vært lykkeligere. Den siste tiden har vært preget av problemer, men de har nå funnet ut av disse og begge to har begynt å gå med gifteringene igjen - så hva mer er det å si? Han har sagt: «Vi har det veldig bra, hun har det bedre enn noensinne, og barna har det bra», forteller en kilde ifølge nettstedet.

Den amerikanske skuespilleren giftet seg med den walisiske skjønnheten i 2000, og sammen har de barna Carys (10) og Dylan (13).

LES OGSÅ: Michael Douglas løy om kreftsykdommen

Se Douglas svare på spørsmål rundt separasjonen hos Jay Leno (63) i videoen under!:

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer