<strong>PÅ SPORET:</strong> Sidsel Ryen og Anders Hatlo i en vakker dans. Eli Anne Linnestad og Birgitte Victoria Svendsen synger i bakgrunnen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
PÅ SPORET: Sidsel Ryen og Anders Hatlo i en vakker dans. Eli Anne Linnestad og Birgitte Victoria Svendsen synger i bakgrunnen. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

Nå har det også blitt Oslotrikken – minutt for minutt

Slik følger Oslo opp suksessen med Bergensbanen og Hurtigruten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I går hadde forestillingen «Oslotrikken – minutt for minutt»- premiere på Centralteateret ved Oslo Nye.

Forestillingen er Oslos versjon av de populære tv-programmene Bergensbanen og Hurtigruta. Her er det Oslotrikkens linje 19 fra Ljabru det dreier seg om.

Anders Hatlo (64) spiller her en energisk professor som ved hjelp av en tidsmaskin vil reise tilbake i tid, for å finne den store kjærligheten, som forsvant på Briskebytrikken i 1972.

Etter forestillingen treffer Seoghør.no Anders og hans vakre kone May-Lis (65).

- Jeg er veldig imponert av Anders, han er tross alt ikke 15 år lenger, sier May-Lis, mens hun ser bort på mannen med et varmt blikk. Før hun fortsetter: - Anders går alltid 100 prosent inn for rollene han spiller, så yrket er nok trening for ham. Det skal noe til å holde følge med Anders, sier hun.

- Hva gjør du for å forsøke å holde følge?

- Jeg og Anders spiller veldig mye golf sammen, så det er fint at golfsesongen starter nå. Etter at datteren vår, Hege, startet egen naturopat klinikk har jeg dessuten har jeg startet med kosmetisk akupunktur. Det er jeg veldig godt fornøyd med, avslutter May-Lis Hatlo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer