Hanneli Mustaparta:

Nå har den norske motestjernen funnet kjærligheten

It-jente og modell Hanneli Mustaparta (34) er ikke singel lenger. 

LIVET SMILER: Hanneli Mustaparta har fått ny kjæreste. Foto: NTB scanpix
LIVET SMILER: Hanneli Mustaparta har fått ny kjæreste. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Norske Hanneli Mustaparta er en av verdens fremste moteprofiler. Bloggeren sitter ofte på første rad når verdens fremste designere viser frem kolleksjonene sine, og lever av å reise verden rundt.

MED FIFFEN: Hanneli, i midten, har et stort nettverk av kjendiser og andre motepersonligheter. Her er hun sammen med moteredaktørene Giovanna Battaglia og Anna Dello Russo på Michael Kors' visning i New York i fjor høst. Foto: Kelly Taub/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix
MED FIFFEN: Hanneli, i midten, har et stort nettverk av kjendiser og andre motepersonligheter. Her er hun sammen med moteredaktørene Giovanna Battaglia og Anna Dello Russo på Michael Kors' visning i New York i fjor høst. Foto: Kelly Taub/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

I Norge er hun kanskje først og fremst kjent som Espen Linds ekskjæreste. De to gikk hver til sitt i 2014, etter ni år som kjærester.

I juni 2015 kunne Se og Hør avsløre at Hanneli ikke hadde gått lenge som singel. Hun hadde nemlig funnet lykken med forretningsutvikler Youssef Zaharna fra Dubai.

Ny kjæreste

Det skulle heller ikke vare evig. Paret gikk fra hverandre, og Hanneli har vært singel - helt frem til nå.

Mustaparta, som er bosatt i New York, har i løpet av de siste årene blitt et stort navn i den internasjonale motebransjen. Hun er en gjenganger i kjente magasiner verden over, og blir regnet som en av Norges største moteeksportvarer. Kjærligheten har hun også hell med. TV 2 avslører på sine nettsider av 34-åringen nå har funnet lykken på ny.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste, og han er helt herlig, sier hun til «God kveld Norge».

Den utkårede er ifølge tv-kanalen Stian Fintland Skaug (33). Han er naprapat ved en klinikk i Oslo.

Kanalen opplyser ikke om hvor de to turtelduene har møttes eller hvor lenge de har vært sammen.

Snakket om bruddet

Hanneli er kjent for å være relativt medieksy, og gir sjeldent intervjuer. I magasinet Costumes juniutgave i fjor åpnet hun imidlertid opp om bruddet med Espen Lind.

Den verdenskjente modellen og bloggeren beskrev Lind som en «bauta» i livet sitt, og erkjente at det var tøft å stå på egne bein da forholdet tok slutt.

- Det var tøft. Espen kjente meg utrolig godt, men da det ble slutt, måtte jeg bli ordentlig kjent med meg selv, sa hun til bladet.

Beslutningen om å avslutte forholdet var noe paret ble enige om, fortalte bærumsjenta.

- Vi satt lenge og snakket sammen. Espen er en kjempefin fyr, og vi kan snakke sammen helt problemfritt.

BRUDD: Etter ni år sammen, ble det slutt mellom Espen Lind og Hanneli Mustaparta i 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BRUDD: Etter ni år sammen, ble det slutt mellom Espen Lind og Hanneli Mustaparta i 2014. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

På tross av at paret var sammen i ni år, viste de seg bare sammen offentlig én gang. Det var under Spellemann-utdelingen i 2009 at de to troppet opp på rød løper sammen.

LES OGSÅ: Norske Hanneli fikk Kanye til å smile