VISTE SIN KJÆRLIGHET: Halle Berry og Oliver Martinez har tidligere holdt en lav profil. Men i går kveld viste de sin kjærlighet. Foto: All Over Press
VISTE SIN KJÆRLIGHET: Halle Berry og Oliver Martinez har tidligere holdt en lav profil. Men i går kveld viste de sin kjærlighet. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har de offentliggjort forholdet

Stjerneparet kom sammen på ball...

Publisert
SEHER.NO:  I går viste Halle Berry (44) og Oliver Martinez (44) seg sammen offentlig for første gang.

Halle har vært sammen Kylie Minogues ekskjæreste, den kjekke franske skuespilleren Oliver, siden juli. De har tidligere forsøkt å holde en lav profil, men i går viste de sin kjærlighet.

De to ankom «Carousel of Hope Ball» i Los Angeles hånd i hånd. Halle holdt et fast grep rundt sin kjære, og holdt ham kjærlig rundt nakken.

Den vakre skuespillerinnen - som vant Oscar i 2001 for sin rolle i «Monster`s Ball» - har tidligere hatt uhell i kjærligheten. Men med to skilsmisser og en rekke ødelagte forhold bak seg, ser det likevel ut til at Halle nå har funnet lykken hun fortjener, melder DailyMail.

- Hun så lykkelig ut, og glødet hele kvelden, skriver avisen.

Paret møttes under innspillingen av filmen Dark Tide i Sør-Afrika. Siden da har paret virket uadskillige.

Stjernen har fra før datteren Nahla (2), sammen med modellen Gabriel Aubrey.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her er Hollywoods nye stjerneparVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer