BLE FORELDRE IGJEN: Regissør og produsent Guy Ritchie og forloveden Jacqui Ainsley kunne denne uken ønske sin første datter velkommen til verden. Hva den nyfødte skal hete, er foreløpig ikke kjent.   Foto: Stella Pictures
BLE FORELDRE IGJEN: Regissør og produsent Guy Ritchie og forloveden Jacqui Ainsley kunne denne uken ønske sin første datter velkommen til verden. Hva den nyfødte skal hete, er foreløpig ikke kjent. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå har de én av hver

Guy Ritchie og forloveden er blitt foreldre igjen.

SEOGHØR.NO: «Sherlock Holmes: A Game of Shadows»-regissøren og Madonnas eksmann Guy Ritchie (44) er blitt pappa igjen. Det melder DailyMail.  

Ritchie og hans forlovede Jacqui Ainsley (30) ønsket en liten datter velkommen til verden tidligere denne uken.

- Vi kan bekrefte at Guy og Jacqui er stolte foreldre til en ny liten jente. Mor og barn har det bra, uttaler Ritchies talsperson til den britiske avisen.


Ifølge People kom den nyfødte til verden på det private sykehuset Portland Hospital i London, ved hjelp av keisersnitt. Det nyforlovede paret er fra før av foreldre til sønnen Rafael (14 mnd).

Guy Ritchie er sikkert fornøyd med endelig å bli far til en jente. Han har også sønnene David (7) og Rocco (12) med ekskona Madonna (54).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mener han startet krangelen