Katy Perry og Taylor Swift:

Nå har de lagt den fire år lange feiden bak seg

«Roar»-sangeren sendte håndskrevet brev til Taylor Swift.

SLUTTET FRED: I hele fire år har det vært iskald stemning mellom de to verdensstjernene Taylor Swift og Katy Perry. Nå har de angivelig ordnet opp. Foto: NTB scanpix
SLUTTET FRED: I hele fire år har det vært iskald stemning mellom de to verdensstjernene Taylor Swift og Katy Perry. Nå har de angivelig ordnet opp. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I hele fire år har de to sangstjernene Taylor Swift (28) og Katy Perry (33) hatt en svært offentlig feide.

Det hele skal ha startet i 2014, da Swift lot seg intervjue av magasinet Rolling Stone, der hun hevdet at en annen artist hadde prøvd å stjele danserne hennes.

«Alle» begynte å spekulere i om det var Perry hun hintet om - inkludert Perry selv.

Nå kan det imidlertid virke som at de to stjernene har klart å begrave stridsøksen en gang for alle, etter at Katy Perry sendte et håndskrevet brev til «Love Story»-sangeren.

Tirsdag delte Swift en video på Instagram-stories der hun viser fram det håndskrevne brevet som startet på følgende vis: «Hei, gamle venn».

«Tusen takk, Katy», skriver Taylor til Instagram-storyen.

Saken fortsetter nedenfor.

VISTE FREM BREVET: Tirsdag delte Taylor Swift en video der hun viser fram det håndskrevne brevet som Katy Perry har sendt henne. Foto: Skjermdump
VISTE FREM BREVET: Tirsdag delte Taylor Swift en video der hun viser fram det håndskrevne brevet som Katy Perry har sendt henne. Foto: Skjermdump Vis mer

Det er vanskelig å se nøyaktig hva som er skrevet på brevet, men ifølge Daily Mail kan det se ut som at «Roar»-sangeren legger seg flat.

Ifølge nettstedet ser det ut til å være skrevet setninger som blant annet: «jeg har reflektert over feilkommunikasjonen mellom oss», og «jeg beklager på det sterkeste».

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

Ville slutte fred

Det er et år siden Katy Perry forklarte overfor talkshowvert James Corden at hun var klar for å legge krangelen med Swift bak seg.

- Jeg vil si at jeg er klar for å legge denne dritten bak meg. Vi har lover om årsak og virkning. Du gjør noe, og stol på meg, det kommer en reaksjon. Det handler om karma, sant? Personlig mener jeg at kvinner bør holde sammen, sa hun da hun gjestet Cordens «Carpool Karaoke» under talkshowet «The Late Late Show».

Hun bekreftet også at feiden oppsto etter Taylors Rolling Stone-intervju fra 2014.

- Det handler om dansere, det var liksom tre dansere. Jeg prøvde å snakke med henne om det, men hun lyttet ikke til meg, sa Perry og fortsatte:

- Jeg gjør den rette tingen hver gang dette føles knotete.

Det spekuleres nemlig i om Swift-låten «Bad Blood» og Perry-låten «Swish Swish» begge omhandler konflikten, skriver BBC.

Anklaget for sabotasje

Sommeren 2015 blusset konflikten mellom Swift og Perry opp igjen, da Swifts eks-kjæreste, Calvin Harris, stormet i sosiale medier. Kort tid etter bruddet skrev han følgende beskjed på Twitter:

«Jeg vet at du ikke er på turné for øyeblikket og at du er på jakt etter noen du kan rive ned som du gjorde med Katy, men det blir ikke meg. Beklager».

I fjor sommer skapte det også spekulasjoner da Swift valgte å droppe sitt tre år lange boikott av Spotify nøyaktig samme dag Katy Perry slapp nytt album.

Flere reagerte på timingen, og mange anså det som et grep for å stjele oppmerksomheten fra Perrys album.

Artistkollega Lily Allen gikk så langt som å kalle det «slemt» gjort av Swift, ifølge Mirror.

Saken fortsetter nedenfor.

STIKK TIL KANYE: Taylor Swift vant pris for albumet «1989» under Grammy Awards i Los Angeles. I takketalen kom hun med et stikk til rapperen Kanye West, som i sin nye sang «Famous» sier at han har æren for at Swift ble kjent. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Kort tid etter snakket Perry ut om forholdet sitt med Swift. Den gang var hun svært tydelig på at hun ikke ønsket å krangle lenger, ifølge Daily Mail.

- Jeg tilgir, jeg tilgir, jeg tilgir henne, og jeg beklager for alt jeg noensinne har gjort, og jeg håper på det samme fra henne, sa Perry.

- Jeg synes det er på tide. Det finnes større fisk å steke, og det finnes ekte problemer i verden. Jeg elsker henne, og jeg ønsker henne alt det beste. Og jeg synes hun er en fantastisk låtskriver, fortsatte artisten.

LES OGSÅ: - Fikk litt som fortjent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer