Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Nå har de kommet til enighet

- Klare for å gå videre.

ENIGE: Første juledag meldte TMZ at det tidligere stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworths advokat har levert papirer om at skilsmissen mellom dem nå er ferdig og at de to har gått videre. Foto: NTB Scanpix
ENIGE: Første juledag meldte TMZ at det tidligere stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworths advokat har levert papirer om at skilsmissen mellom dem nå er ferdig og at de to har gått videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av august ble det kjent at Miley Cyrus (27) og Liam Hemsworth (29) skulle gå hver til sitt, etter bare åtte måneder som mann og kone. Stjerneparet giftet seg i desember i fjor, men forholdet skulle altså vise seg å ikke vare.

Noen dager senere ble skilsmissepapirene levert inn til retten i Los Angeles, men det er ikke gjort på et blunk å skille seg, spesielt når man har verdier til flere millioner kroner man skal fordele.

Først nå, halvannen års tid etter at papirene ble levert inn, har duoen omsider kommet til en enighet.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

- Klare for å gå videre

TMZ var først ute med å melde nyheten første juledag. Nettstedet erfarer at eksparets advokat har levert papirer om at skilsmissen nå er ferdig, og at de to har gått videre.

Det skal ikke ha vært spesielt vanskelig å komme til enighet for paret, da det skal ha ligget en god særavtale til grunn. Dette kan være svært viktig i ekteskap, spesielt amerikanske, fordi den ene parten ofte kan bli sittende igjen med mye mer enn den andre.

I tillegg fikk de aldri barn, noe som gjør prosessen lettere.

Miley Cyrus er angivelig god for rundt 1, 45 milliarder norske kroner, som følge av en gedigen musikkarriere. Eksmannen har på sin side rundt 250 millioner kroner til navnet sitt. Han kunne derfor ha vunnet stort om Cyrus gikk tapende ut av ekteskapet.

LETTELSE: Miley Cyrys og Liam Hemsworth skal være lettet for at de endelig kan legge ekteskapet bak seg. Her avbildet i februar. Foto: NTB Scanpix
LETTELSE: Miley Cyrys og Liam Hemsworth skal være lettet for at de endelig kan legge ekteskapet bak seg. Her avbildet i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde fortalte til E News i forkant av parets enighet, at det var en stor lettelse for det tidligere ekteparet å kunne legge det hele bak seg.

- Det var ikke en komplisert skilsmisse på grunn av særavtalen deres, og det hele ble håndtert av advokater. Inntektene deres ble holdt adskilt mens de giftet seg, og det var nyttig. De er begge veldig klare for å gå videre og løse hva enn som måtte være igjen. De er glade for å kunne lukke dette kapittelet i livet sitt, fortalte kilden tidligere denne uken.

Selv om Cyrus og Hemsworth nå har signert skilsmissepapirene, blir derimot ikke skilsmissen endelig før om seks måneder.

Det betyr at de to ikke er single etter loven riktig enda, ifølge TMZ.

Det skal imidlertid nevnes at selv om de altså ikke blir offisielt skilt før i mars, har begge to gått videre etter at de separerte seg.

Skapte store overskrifter

Kort tid etter at skilsmissenyheten slo ned som en bombe i den internasjonale sladrepressen, ble det kjent at sangstjernen hadde funnet tonen med den da nysingle skuespillerstjernen Kaitlynn Carter (31), kjent fra serien «The Hills».

De to kvinnene ble observert sammen i hete omfavnelser på ferie i Italia, og var også å se på en rekke bilder sammen. Romansen kom derimot ikke til å vare, og tok slutt kort tid etter.

BRUDD: Romansen mellom Miley Cyrus og Kaitlynn Carter utviklet seg lynraskt, men kort tid senere tok romansen mellom dem slutt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Romansen mellom Miley Cyrus og Kaitlynn Carter utviklet seg lynraskt, men kort tid senere tok romansen mellom dem slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I oktober skapte Cyrus overskrifter nok en gang, etter at hun ble observert kyssende med sin gode venn, den australske artisten Cody Simpson (22).

Duoen poserte sammen på en rekke bilder i sosiale medier - noe som raskt satte fart på romanseryktene.

I slutten av november meldte imidlertid flere medier, deriblant Radar Online at den angivelige flørten var slutt, og at de hadde tatt et steg tilbake fordi Cyrus skal ha hatt et ønske om litt tid for seg selv.

Ifølge Daily Mail har derimot duoen fortsatt en romantisk relasjon. Til den britiske tabloidavisen avkreftet nemlig Simpson søster, Alli Simpson (21), ryktene om at det er slutt.

- Ja, de er sammen, sa Alli til den britiske tabloidavisen tidligere denne uken.

Klipp med Miley Cyrus på scenen, på rød løper og i dagliglivet. Video licensed from Splash News Vis mer

Romanserykter

Når det kommer til Liam Hemsworths kjærlighetsliv har også han blitt koblet til flere damer. Først ut var 22 år gamle Maddison Brown, som stjernen ble fotografert sammen med ved flere anledninger.

Det tok imidlertid lang tid før noen av dem valgte å kommentere spekulasjonene om en mulig romanse, men tidligere denne måneden uttalte Brown at hun ikke ønsket å svare på spekulasjonene rundt henne og «Hunger Games»-skuespilleren.

Det kan likevel se ut til at romansen mellom dem ble av det kortvarige slaget, da Hemsworth har blitt observert med en ny flamme denne måneden - nærmere sagt modellen Gabriella Brooks (21).

Skuespilleren skal til og med ha introdusert 22-åringen til familien sin, og ifølge Elle skal stjernens mor ha gitt den 21 år gamle modellen en kjærlig klem da de møttes. Brooks har også delt en rekke bilder fra Byron Bay på sin Instagram-profil.

View this post on Instagram

Byron <3

A post shared by Gabriella Brooks (@gabriella_brooks) on

Ifølge magasinet er 21-åringen fra Sydney, og studerte historie og arkeologi ved Sydney University før hun omsider valgte å satse på en fulltidskarriere innen mote. Hun har gjort en rekke reklamejobber, blant annet for Top Shop og Lovers and Drifters Club.

LES OGSÅ: - Jeg synes han fortjener mye bedre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer