Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Nå har de kommet til enighet

- Klare for å gå videre.

ENIGE: Første juledag meldte TMZ at det tidligere stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworths advokat har levert papirer om at skilsmissen mellom dem nå er ferdig og at de to har gått videre. Foto: NTB Scanpix
ENIGE: Første juledag meldte TMZ at det tidligere stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworths advokat har levert papirer om at skilsmissen mellom dem nå er ferdig og at de to har gått videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av august ble det kjent at Miley Cyrus (27) og Liam Hemsworth (29) skulle gå hver til sitt, etter bare åtte måneder som mann og kone. Stjerneparet giftet seg i desember i fjor, men forholdet skulle altså vise seg å ikke vare.

Noen dager senere ble skilsmissepapirene levert inn til retten i Los Angeles, men det er ikke gjort på et blunk å skille seg, spesielt når man har verdier til flere millioner kroner man skal fordele.

Først nå, halvannen års tid etter at papirene ble levert inn, har duoen omsider kommet til en enighet.

- Klare for å gå videre

TMZ var først ute med å melde nyheten første juledag. Nettstedet erfarer at eksparets advokat har levert papirer om at skilsmissen nå er ferdig, og at de to har gått videre.

Det skal ikke ha vært spesielt vanskelig å komme til enighet for paret, da det skal ha ligget en god særavtale til grunn. Dette kan være svært viktig i ekteskap, spesielt amerikanske, fordi den ene parten ofte kan bli sittende igjen med mye mer enn den andre.

I tillegg fikk de aldri barn, noe som gjør prosessen lettere.

Miley Cyrus er angivelig god for rundt 1, 45 milliarder norske kroner, som følge av en gedigen musikkarriere. Eksmannen har på sin side rundt 250 millioner kroner til navnet sitt. Han kunne derfor ha vunnet stort om Cyrus gikk tapende ut av ekteskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer