Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

Nå har de kjøpt leilighet sammen

Det nyforlovede paret har funnet drømmeboligen.

FLYTTER SAMMEN: Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) blir samboere. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FLYTTER SAMMEN: Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) blir samboere. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av mars kom den hyggelige beskjeden om at «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (29) og kjæresten Lene Sleperud (29) skulle bli samboere. Den gang kunne den populære duoen avsløre at de var på boligjakt sammen, og at de så frem til å bo under samme tak.

Nå avslører paret, som overrasket alle da de forlovet seg i beste sendetid på TV 2 under Gullruten-utdelingen tidligere i mai, at de omsider har funnet drømmeleiligheten.

Selve boligkjøpet gikk fort og spontant for seg. Paret kom hjem fra ferie i New York i starten av mai, dro på visning - og allerede dagen etter var de blitt boligeiere.

- Vi kjøpte leiligheten 6. mai, og signerte kontrakten i dag, avslører Frøystad Garvik overfor Se og Hør.

Leiligheten er 83 kvadratmeter stor og ligger sentralt til i Nydalen i Oslo. Leiligheten er splitter ny i et bygg fra 2013.

BLIR SAMBOERE: «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud hinter om frieri på den røde løperen. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi gleder oss veldig til å flytte sammen. Vi har jo bodd i en koffert i nesten to år nå. Det blir deilig å bli samlet på ett sted, sier den tidligere «Farmen»-vinneren videre.

- Hvem står for innredningen?

- Lene er nok den som har mest lidenskap for interiør og innredning, ler Frøystad Garvik.

Se dette innlegget på Instagram

Dagene siden frieriet har vært helt elleville! Og en kan vel trygt si at selve dagen ikke startet helt som planlagt😅 Det som skulle bli en digg joggetur og rolig dag med make-up ferdig til kl1400 ble alt annet enn det. Lene tryna skikkelig på baksiden av Stoltzen og Fløyen, og min favoritt KT genser ble ofret i forsøket på å stoppe blødningen. Vi måtte gå hele 2 km med kneet til Lene for å komme oss til @floibanen som var super herlige! De renset og plastret såret og sørget for en taxi klar for oss for å dra rett til Volvat (legesenter). Der ble det sydd 8 sting og Lene selv var heldigvis med godt mot og klar for fest😂 Jeg kom 20 minutt forsinket inn til prøvene før Gullruten, svett, udusjet og fridde fiktivt til Jens et par ganger før jeg spurtet videre for å hoppe i dusjen. @bryllupsplanleggercathrine hadde virkelig stelt i stand prinsessemodus for oss den dagen, da @arrangoren hentet oss på Volvat, make-up artisten @lexander_stylist sto klar for å style oss og alt ble perfekt! For en flott gjeng som gjorde dagen super til tross for alt som gikk galt😍 Tusen takk til @gullruten2019 som kom med denne forespørselen og for at dere holdt ut og ventet på svar i tenkeperioden❤️ Tusen takk til @gullfunnnorge som hørte på alle finjusteringer jeg kom med på ringen og gjorde @leneslep overlykkelig for en perfekt ring😍 Forlovelsen ble på maks fancy vis feiret med McDonald’s når etterfesten på Gullruten var over😂 Tusen takk til @utamakris som kom med champagne på rommet uvitende om dagens event, det var perfekt «smertestillende» og oppladning til kvelden da alt av pre-fester så slutten før vi kom oss avgårde til Gullruten😍 Ikke minst tusen takk til @tshtinasteffenakkhermansen som sørget for de perfekte kjolene til kvelden! Vi kommer og banker på døren din neste event🤩✨ #Gullruten #Tv2 #Gullfunn

Et innlegg delt av Tonje Garvik🏳️‍🌈🇳🇴 (@tonjegarvik)

Planlegger bryllup

«Farmen»-paret overtar den nye leiligheten 15. juli, og planlegger dermed å bruke store deler av sommeren til å flytte. I tillegg til den nykjøpte leiligheten i Oslo, er paret i full gang med å realisere hyttedrømmen på fjellet. De har nemlig valgt å sette opp hytta Tonje vant da hun stakk av med seieren i «Farmen» i 2018.

Det er ingen tvil om at det er mye som skjer i forholdet til «Farmen»-profilene om dagen. Den populære duoen tok hele landet på senga da de som nevnt forlovet seg på direkten i Bergen 11. mai.

Nå forteller den tidligere «Farmen»-vinneren at hun og Sleperud har begynt å tenke på bryllupsplanlegging.

- Vi har diskutert litt frem og tilbake. Vi har blant annet laget en gjesteliste med 130 navn. Vi prater litt om hvor stort omfanget på bryllupet skal være, men bryllup blir det uansett, sier hun til Se og Hør og fortsetter:

- Det er bare tidspunktet som er litt usikkert.

Fridde i salen

For de to «Farmen»-profilene ble årets Gullruten-utdeling altså ekstra spesiell. Rett før frieriet fant sted, filmet kamera publikum under en sekvens cirka midtveis i showet - og det som begynte som en «Kiss Cam», endret seg brått til en forlovelse.

FORLOVET: Lene Sleperud ble fridd til av kjæresten Tonje Frøystad Garvik under Gullruten i Grieghallen i Bergen. Foto: Evind Senneset / TV 2 / NTB Scanpix
FORLOVET: Lene Sleperud ble fridd til av kjæresten Tonje Frøystad Garvik under Gullruten i Grieghallen i Bergen. Foto: Evind Senneset / TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

- Nå har vi faktisk hytte og leilighet, så jeg tenkte å spørre deg: Vil du gifte deg med meg? spurte Frøystad Garvik i en fullsatt sal.

Og en rørt Sleperud reiste seg opp og svarte ja.

Allerede da Se og Hør møtte paret på den røde løperen før utdelingen, hintet paret om forlovelsen. Etter frieriet kunne Tonje Frøystad Garvik røpe overfor Se og Hør at nervene var i helspenn før hun gikk ned på kne.

- Det er jo noe jeg har tenkt faller seg naturlig som neste steg for oss, men dæven så skjelven en blir når en står midt i det. Nå har det jo vært skrevet om forlovelse mellom oss overalt, så nå var det på tide å «dame» seg opp og gjøre overskriftene til virkelighet. Flaks at hun sa ja, humret tv-profilen den gang.

FRIERI: Farmen-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

Kjæresten ble også tatt på senga av det spontane frieriet.

- Jeg har ikke ord. Herregud, det var noe jeg virkelig ikke så komme! Jeg er så forelsket og selvfølgelig sier jeg ja til å tilbringe livet mitt med denne fantastiske dama, sa hun til Se og Hør etter frieriet.

Deltok sammen

Paret deltok begge under innspillingen av «Farmen» i fjor, hvor Frøystad Garvik stakk av med seieren, mens kjæresten Lene endte på en fjerdeplass.

De to har vært et par i to og et halvt år, og det var i mars i år at duoen bestemte seg for å selge sine leiligheter i Oslo og flytte sammen.

- Det blir veldig hyggelig å bo sammen. Jeg føler jo at vi bor veldig oppå hverandre allerede, sa Frøystad Garvik til Se og Hør da nyheten sprakk i slutten av mars i år.

- Det er jo en stor investering i forholdet, å selge begge leilighetene og kjøpe ny sammen, men det føles riktig for oss å gjøre nå, sa hun videre.

LES OGSÅ: Taus om Märthas nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer