Katarina Flatland og Harald Dobloug:

Nå har de kjøpt hus

Selger leiligheten på Majorstuen til fordel for hus.

KJØPT HUS: Katarina Flatland avslørte mandag at hun og ektemannen har kjøpt hus sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJØPT HUS: Katarina Flatland avslørte mandag at hun og ektemannen har kjøpt hus sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er et år for forandring for programleder Katarina Flatland (30), som i april kunne avsløre at hun venter sitt første barn med ektemannen Harald Dobloug. Kort tid etterpå ble det kjent at paret hadde besluttet å selge leiligheten sin på Majorstuen i Oslo etter seks år, til fordel for noe nytt.

Mandag kan Flatland avsløre på Instagram at paret nå har funnet boligen de har lett etter.

«Harald er mest opptatt av at han nå kan kjøpe robotgressklipper, men vi jubler begge to over å ha kjøpt hus», skriver 30-åringen på Instagram, til flere bilder av seg og ektemannen, blant annet fra da de kjøpte leiligheten for seks år siden.

Se og Hør har så langt ikke lykkes i å få en kommentar fra Katarina Flatland.

- Tungt hjerte

Da Se og Hør tok kontakt med Flatland etter at det ble kjent at hun og ektemannen skulle selge leiligheten sin, kunne hun fortelle at det ikke bare var enkelt å flytte derfra, men nødvendig da de venter et lite barn.

- Det er vemodig, men nå som vi venter en liten baby tenker vi det kunne vært fint å se etter noe med hage og en liten uteplass. Men jeg kan, kanskje ikke helt objektivt, si at de som kjøper Rosenborggata får verdens beste hjem, fortalte hun.

På tidspunktet hadde hun nylig avslørt for Norge at hun venter barn, en hemmelighet hun skal ha holdt på siden januar. Nyheten ble først sluppet i ekteparets podkast «Åpen journal».

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer

- Det er veldig koselig, og veldig deilig å endelig kunne si det. Jeg kjenner at jeg skjelver, for nå har vi holdt på denne hemmeligheten i over tre måneder, sa Flatland i podkasten om babynyheten.

Selv om Flatland og ektemannen nå har besluttet å gå til innkjøp av hus, har hun tidligere erkjent ovenfor Se og Hør at det faktisk hadde vært mer enn nok rom å boltre seg på for den lille også i parets gamle leilighet.

- Men hvis det skulle bli flere barn etter hvert måtte vi nok uansett flytte, så da er det like godt å gjøre det med en gang, sa hun.

Gøy historie

Da 30-åringen nylig gjestet podkasten «Ida med hjertet i hånden» kunne hun stolt fortelle om ekteskapet sitt, som tilsynelatende er som en dans på røde roser.

I episoden gikk Flatland dypere inn på hvordan hun møtte ektemannen - et møte hun sent kommer til å glemme.

- Vi møttes på en fest for medisinstudenter. Og det var utkledningsfest, og Harald var utkledd som blotter og jeg var utkledd som ei sånn der tysk budeie, fortalte hun i podkasten.

Det har tidligere vært kjent at de to møttes i en dokø på festen, der de havnet i det hun til Se og Hør kunne fortelle var en «humoristisk diskusjon» uten noen dårlig stemning.

Den vordende mammaen kunne også fortelle at hun husker at hun syntes Dobloug var både «cheesy» og «kæksete», til og med litt irriterende. Likevel endte det med et kyss etter en utfordring fra 30-åringen selv, og resten er historie.

- Det får bli en morsom historie for barna våre at det som startet med en diskusjon i en dokø på en fest, resulterte i et godt ekteskap, sa Flatland til Se og Hør.

LES OGSÅ: Aldri blitt fortalt før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer