<strong>SLUTT:</strong> Den amerikanske OL-vinneren i svømming Michael Phelps og kjæresten Nicole Johnson har gått hvert til sitt etter tre år. Foto: All Over Press
SLUTT: Den amerikanske OL-vinneren i svømming Michael Phelps og kjæresten Nicole Johnson har gått hvert til sitt etter tre år. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har de gjort det slutt

Kjæresten flyttet fra den amerikanske OL-stjernen Michael Phelps.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske OL-stjernen Michael Phelps (26) er ledig på markedet igjen etter at han skal ha gjort det slutt med sin kjæreste gjennom tre år, Nicole Johnson.

Svømmeren og hans kjæreste gjorde det slutt like før jul, skriver nettstedet showbizspy.com.

Johnson, som tidligere har blitt kåret til Miss California, flyttet til Phelps hjemby Baltimore for å styrke forholdet. Nå skal skjønnheten ha flyttet tilbake til Los Angeles.

Den amerikanske missegeneralen Keith Lewis sier til New York Post at paret hadde interesser som gikk i svært ulike retninger.

- Johnson er veldig klar for å komme seg videre med karrieren. Michael er bundet opp til svømmingen, og Baltimore bød ikke på de samme mulighetene for henne som Los Angeles, sier Lewis til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Folk har tatt meg for å være homo  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer