Sturla Berg-Johansen og Kaja Norum:

Nå har de giftet seg

Programlederen bekrefter bryllup.

GIFT: Sturla Berg-Johansen har fått sin Kaja Norum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GIFT: Sturla Berg-Johansen har fått sin Kaja Norum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Sturla Berg-Johansen (53) og kunstner Kaja Norum (32) giftet seg i helga. Det bekrefter førstnevnte til VG, uten å ville kommentere giftermålet ytterligere.

De forlovet seg på nyttårsaften i 2019, og nå har de altså endelig blitt mann og kone. Bryllupsnyheten kommer bare en måned etter at Berg-Johansen i juni avslørte at han og Norum venter sitt første barn sammen.

Det røpet han fra scenen under et show i Tønsberg.

- Jeg skal bli pappa, sa han fra scenen, og la til:

- Det er helt fantastisk. Alt ble annerledes etter å ha sett ultralydbildet.

Han kunne samtidig avsløre at paret kan glede seg over å få en liten sønn til høsten. Dette er 53-åringens første barn sammen med samboeren Kaja Norum. Hun har ei datter fra tidligere.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Fridde på nyttårsaften

Gladnyhetene kommer altså på løpende bånd for Berg-Johansen og den 21 år yngre kona. Hun bekreftet i et intervju med VG i juni i fjor at de hadde forlovet seg.

- Han fridde faktisk nyttårsaften, og vi skulle egentlig ha giftet oss i sommer, men det bryllupet får vente til neste år, sa Norum til avisa den gang.

Det var i oktober i 2019 det ble kjent at Berg-Johansen hadde funnet lykken med den 21 år yngre kunstnerkjæresten. Da bekreftet de forholdet selv på Facebook, og ga seinere en kort kommentar til VG:

- Den enkle kommentaren må bli: Jeg elsker henne, sa paret da.

Nakenmaleri

Norum er kjent for tidligere å ha malt Berg-Johansen naken. I 2011 kastet han nemlig klærne da den gang 22 år gamle Kaja var Odd Nerdrums kunstelev, og skulle lage sitt første aktmaleri.

Norum brukte tre måneder på kunstverket, som fikk navnet «Homoludens» (Det lekne mennesket). Kunstverket ble solgt for 72.000 kroner.

- Sturla var flere ganger nede på Stavern for å stå modell. Han synes selv at han var for tykk, men rent billedmessig, så er det bedre at han ser slik ut enn at han står der med vaskebrett, fortalte Kaja Norum til VG den gang.

LES OGSÅ: Åpner seg endelig om den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer