FORELSKET: - Jeg oppdager nye sider ved Annema hele tiden. Hun utvikler seg konstant, forteller Arnulf Refsnes. Foto: Seher.no
FORELSKET: - Jeg oppdager nye sider ved Annema hele tiden. Hun utvikler seg konstant, forteller Arnulf Refsnes. Foto: Seher.noVis mer

Nå har de giftet seg!

- Jeg er mer forelsket enn noensinne, innrømmer den norske TV-kjendisen.

SEHER.NO: Modellen Arnulf Refsnes (37) ble for alvor landskjent da han i 2002 ble værmelder på TVNorge. Lørdag giftet han seg med Annema Tanderø (32) i romantiske omgivelser på Villa Malla på Hurumlandet utenfor Oslo, skriver Se og Hør.

- Jeg er - merkelig nok - mer forelsket nå enn jeg har vært noen gang før. Jeg vet ikke om det er kun bryllupet sin skyld: Jeg oppdager nye sider ved Annema hele tiden. Hun utvikler seg konstant, forteller Refsnes til bladet.

Arnulf er kanskje tidenes mest suksessfulle norske mannlige modell, og har gjort jobber for Giorgio Armani, Ralph Lauren, Calvin Klein og Versace. I dag jobber han til daglig som aksjemegler i Nordea, mens Annema er personlig trener på Studio Day.

- Som jeg sa i talen min: Han er vakker på innsiden og utsiden. Og en morsom og utrolig bra far. Han har alle de egenskapene jeg har lett etter i en mann, sier Annema til Se og Hør.

Mer om saken, samt bilder fra bryllupet, ser du i Se og Hør, som er i salg fra og med tirsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Venner trodde Clooney var død