GIFTET SEG: - Katie fikk ideen når Alex var i Kjendis-Big Brother-huset, og bestemte seg bare for å kjøre på, forteller en kilde om Katie Price og Alex Reids sjokk-bryllup. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: - Katie fikk ideen når Alex var i Kjendis-Big Brother-huset, og bestemte seg bare for å kjøre på, forteller en kilde om Katie Price og Alex Reids sjokk-bryllup. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå har de giftet seg!

- Vi kan nesten ikke vente til å komme tilbake og feire...

SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at Alex Reid (34) er klar til å gifte seg med glamourmodellen Jordan, som egentlig heter Katie Price (31). Nå har ting derimot skjedd i rekordfart.

Ifølge Hello Magazine giftet nemlig paret seg samme dag - tirsdag - i Las Vegas. Det bekrefter talspersonen deres overfor nettstedet.

Trebarnsmammaen og det som nå er hennes ektemann skal ha gitt hverandre sitt "ja" i en privat, liten seremoni klokka 16.00 lokal tid tirsdag. Seremonien fant sted i et kapell på hotellet Wynn Hotel i den amerikanske casinobyen.

Dermed giftet de to seg bare timer etter at de landet i Sin City, der de sjekket inn på Planet Hollywood Hotel på Sunset Strip. Etter å ha kjøpt bryllupsringer og kost seg med champagne og jordbær, holdt de bryllupsbeviset i hånden 30 minutter etterpå.

- Katie fikk ideen når Alex var i Kjendis-Big Brother-huset, og bestemte seg bare for å kjøre på, forteller en kilde til The Mirror.

I motsetning til Katies første store bryllupseventyr med eks-mannen Peter Andre i september 2005, var dette bryllupet altså mye, mye mindre. Seremonien ble derimot forskjøvet noe, ettersom de i supertempo måtte finne noe bruden kunne ha på seg for anledningen.

- De ville ha seremonien så fort de kom til Las Vegas, men brudebutikkene var ikke åpnet ennå, sier kilden.
 
I en uttalelse bekrefter de to at de nå er et ektepar.

- Vi er kjempeforelsket og ser frem til framtiden sammen. Vi kan nesten ikke vente til å komme tilbake og feire giftermålet med venner og familie, som vi vet at fullt ut støtter det vi har gjort, forteller det lykkelige paret, som har vært sammen i cirka syv måneder.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvor er Pete?!