MANN OG KONE: - Både Ackles og Harris så lykkeligere ut enn noensinne, forteller en kilde om bryllupsseansen mellom «Supernatural»-stjernen Jensen Ackles og «One Tree Hill»-skuespiller Danneel Harris. Foto: All Over Press
MANN OG KONE: - Både Ackles og Harris så lykkeligere ut enn noensinne, forteller en kilde om bryllupsseansen mellom «Supernatural»-stjernen Jensen Ackles og «One Tree Hill»-skuespiller Danneel Harris. Foto: All Over PressVis mer

Nå har de giftet seg!

- Jeg har aldri sett en mer fantastisk brud, sier en av bryllupsgjestene.

SEHER.NO: «Supernatural»-stjernen Jensen Ackles (32) og hans kjæreste gjennom, «One Tree Hill»-skuespiller Danneel Harris (31) har giftet seg. Bryllupet ble holdt lørdag - i Dallas, skriver People.

- Jeg har aldri sett en mer fantastisk brud. Og både Ackles og Harris så lykkeligere ut enn noensinne, forteller en av bryllupsgjestene til nettstedet.

Det var i november i fjor at de to, som har vært sammen i tre år og som i 2007 spilte sammen i den romantiske komedien «Ten Inch Hero», offentliggjorde at de hadde forlovet seg.

I 2006 fortalte Ackles til People hva han så etter hos en kvinne.

- Jeg vil ha en man kan være venn med, samtidig som man også kan være intim. En som kan le når man tuller. Det høres kanskje klissete ut, men jeg ser etter en som kan være din beste venn, men også en kjæreste, sa han den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Grey's-stjernens babysjokk