Nå har de giftet seg

Ga hverandre sine ekteskapsløfter i solnedgangen i Puerto Rico.

GIFTET SEG: Shania Twain og Frédéric Thiébaud. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Shania Twain og Frédéric Thiébaud. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Shania Twain har giftet seg med forloveden, forretningsmannen Frédéric Thiébaud. Det melder nettstedet People.com.

Paret giftet seg i Rincon, Puerto Rico. Det bekrefter parets talsperson overfor nettstedet.

- De giftet seg i solnedgangen i Rincon, Puerto Rico, foran 40 av deres nærmeste familie og venner, forteller talspersonen.

Det er under to uker siden at Shania og Frédéric offentliggjorde forlovelsen, og på nyttårsaften ga de hverandre sine ja.

Twain og Thiébaud ble romantisk involvert i 2009, etter at deres partnere angivelig hadde en affære med hverandre, noe som førte til at begge ekteskapene tok slutt.

- I løpet av de siste to et halvt årene, der jeg har vært nødt til å tilpasse meg livet etter separasjon og skilsmisse, har jeg trengt andre personer å lene meg på mer enn jeg hadde trodd, skrev Twain nylig i et åpent brev på sin hjemmeside.

- Jeg er glad for å kunne dele noen personlige nyheter til dere. Jeg er forelsket. Frédéric Thiébaud har vært en sann gave til meg, som en forståelsesfull venn over lang tid. Nå har en fantastisk kjærlighet blomstret fra dette uvurdelige vennskapet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har aldri sett henne så lykkelig