Nå har de giftet seg!

Skuespillerstjernen Sherri Shepherd tok like gjerne på seg brudekjolen under flyturen.

MÅTTE HA SVAR: «Hva gjør man når man har på seg brudekjolen og man begynner å klø?», spurte Sherri Shepherd, som her er avbildet med Mariah Carey, sine følgere på Twitter. Foto: Stella Pictures
MÅTTE HA SVAR: «Hva gjør man når man har på seg brudekjolen og man begynner å klø?», spurte Sherri Shepherd, som her er avbildet med Mariah Carey, sine følgere på Twitter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV- og skuespillerstjernen Sherri Shepherd (44), kjent fra blant annet «The View» og filmen «Precious», har blitt en gift kvinne. Lørdag giftet hun seg nemlig med forloveden Lamar Sally på Fairmont Hotel i hjembyen hennes, Chicago. Det bekrefter Shepherds talsperson til People.

På grunn av plassmangel i bagasjen hadde 44-åringen på seg brudekjolen under en flyvning fra New York til Chicago tidligere i uka. Ifølge det hun selv skriver på Twitter, skal hun i dagene som fulgte ha brukt mye tid på å bekjempe bryllupsnerver, og til å komme seg gjennom et par avsluttende treningsøkter i treningsrommet på hotellet.

Faktisk brukte hun tid på å twitre nesten helt fram til den store seansen fant sted lørdag formiddag.

«Jeg sitter på rommet mitt i brudekjolen og venter på at jeg skal bli tatt bilder av. Jeg kan ikke la ham se meg før selve bryllupet. Men jeg kjeder meg», skrev hun på Twitter, før hun litt senere spurte sine «følgere» om råd.

«Hva gjør man når man har på seg brudekjolen og man begynner å klø?»

Shepherd, som bare kaller ektemannen for «Sal», har i lang tid planlagt en stor bryllupsseremoni etter at de forlovet seg i desember.

- Hans familie er fra Detroit og mine fra Chicago, og vi har flere veldig nære venner som vi ønsker å dele dagen med. Så det kommer til å bli ganske stort, har hun tidligere uttalt til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi venter vår første baby!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer