GIFTET SEG: Jesse Tyler Ferguson (t.h) og kjæresten Justin Mikita designet i våres en egen kolleksjon av tversoversløyfer for å markere giftemålet. Overskuddet fra salget går til grupper som arbeider for lesbiske, homofile, biseksuelle og transkjøn Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: Jesse Tyler Ferguson (t.h) og kjæresten Justin Mikita designet i våres en egen kolleksjon av tversoversløyfer for å markere giftemålet. Overskuddet fra salget går til grupper som arbeider for lesbiske, homofile, biseksuelle og transkjøn Foto: Stella PicturesVis mer

Nå har de giftet seg

«Modern Family»-stjernen Jesse Tyler Ferguson fikk sin kjære Justin foran kjendisvennene.

SEOGHØR.NO: Lørdag 20. juli ble «Modern Family»-stjernen Jesse Tyler Ferguson (37) en gift mann.

Han giftet seg med kjæresten Justin Mikita (27), som er skuespiller og advokat, på Manhattan i New York. Det er UsWeekly som bekrefter den gledelige nyheten.

Giftemålet ble feiret med en stjernespekket fest i det ærverdige selskapslokalet 82 Mercer ved Broadway i den amerikanske metropolen.

Blant gjestene var «Top Chef»-programleder Padma Lakshmi, fotograf og «America's Next Top Model»-veteran Nigel Barker, designer Isaac Mizrahi og ektemannen, «Modern Family»-kollegene Julie Bowen, Eric Stonestreet og Ty Burell, samt skuespillerne Zachary Quinto, Rebecca Romijn og Jerry O'Connell. 
 
Ferguson har også figurert som dommer i «So You Think You Can Dance», og hans gode kolleger Cat Deely, Mary Murphy og Tyce Diorio derfra var dessuten til stede.

«For en lykkelig dag! Jeg elsker dere begge!!» twitret Padma Lakshmi før seremonien.

Fredag kveld begynte paret feiringen med en tradisjonell rehersal dinner på Harding's Restaurant i New York. Den flotte restauranten var pyntet med buketter av solsikker og både i romantisk belysning fra telys og lysekroner, ifølge et øyenvitne.

De celebre gjestene koste seg med forskjellige hors d'oeuvres, blant annet BLT-sandwicher, og nippet til strawberry martini og wine spritzer.

- Det var masse latter, forteller en innsidekilde om middagen til UsWeekly.

Ferguson fridde til sin ti år yngre kjæreste under en feriereise i Mexico i september i fjor. Da hadde de to vært et par i nesten to år.

LES OGSÅ: Overtar et splittet rike