Nå har de giftet seg

TV-stjernen Seth Meyers fikk sin Alexi Ashe denne helgen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker og TV-stjerne Seth Meyers (39), kjent fra TV-programmet «Saturday Night Live», giftet seg denne helgen med kjæresten Alexi Ashe. Det bekrefter flere kilder ovenfor nettstedet Us Weekly.

Den kommende «Late Night»-verten og advokatkjæresten Ashe giftet seg på Martha's Vineyard i Massachusetts. Bruden hadde på seg en nydelig hvit blondekjole, mens Meyers hadde en stilig mørk dress.

Bryllupet, som ble avholdt 1. september, hadde over 150 gjester. Blant gjestene var kjendiser som Olivia Wilde, Allison Williams, Rose Byrne, Jimmy Fallon, Jason Sudeikis og Jake Gyllenhaal.

Meyers og advokatkjæresten møttes i et bryllup for flere år siden, og har vært sammen siden. Ifølge en kilde til UsWeekly har moromannen planlagt frieriet lenge.

 - Han har visst at hun er «Den rette» en god stund, men det handlet om timing. Han er veldig spent på den neste fasen i livet nå, uttaler kilden.

Seth Meyers tar den kommende sesongen over jobben som programleder for TV-programmet «Late Night» etter Jimmy Fallon (38). Fallon erstatter på sin side Jay Leno (63), som gir seg som programleder for «The Tonight Show» i 2014.

LES OGSÅ: Forlovet seg da han byttet jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer