HELE FAMILIEN: Dean McDermott og Tori Spelling fornyet ekteskapsløftene og slo med det kraftig tilbake mot bruddryktene. Foto: All Over Press
HELE FAMILIEN: Dean McDermott og Tori Spelling fornyet ekteskapsløftene og slo med det kraftig tilbake mot bruddryktene. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har de giftet seg igjen

Paret slo knallhardt tilbake mot ryktene...

SEHER.NO: Skuespillerne Tori Spelling (36) og Dean McDermott (43) møttes på settet til filmen «Mind Over Murder» i 2006. Kort tid etter giftet paret seg.

Den siste tiden var Tori og Dean omsvermet av rykter om at det gikk mot slutten, og at forholdet ikke var som det skulle. Ryktene slo de tilbake mot på kraftigste måte, da de lørdag giftet seg for andre gang.

«Det er en vakker dag å gifte seg igjen på», skrev Spelling lørdag på sin Twitter-side.

I et privat hjem i åsen over Beverly Hills fant seremonien sted, og McDermott ga kona et diamantarmbånd i det de fornyet sine ekteskapsløfter.

Bruden hadde på seg en stroppeløs kjole med åpen rygg. Det melder People.com.

I motsetning til parets første giftermål, som fant sted på Fiji for fire år siden, viste Tori og Dean kjærligheten foran venner og familie denne gangen. Sist gang var det kun de to og et vitne tilstede.

Da Spelling, som over lang tid har måttet tåle kritikk for sin vekt, gjestet showet til Ellen DeGeneres i april, hadde hun følgende å si om ekteskapet.

- Det finnes ikke noe som heter skilsmisse i vårt ekteskap.

McDermott og Spelling har sønnen Liam (3) og datteren Stella (1) sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er bare å veie meg