Justin og Hailey Bieber:

Nå har de giftet seg - igjen

Justin og Hailey Bieber har gitt hverandre sitt ja for andre gang.

GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: Stjerneparet Justin og Hailey Bieber har gitt hverandre sitt ja for andre gang. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: Stjerneparet Justin og Hailey Bieber har gitt hverandre sitt ja for andre gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det melder flere amerikanske medier, deriblant nyhetsbyrået Reuters.

Både vielsen og bryllupsfesten til stjerneparet Justin (25) og Hailey Bieber (22), skal ha foregått på eiendommen til hotellet Montage Palmetto Bluff i den amerikanske delstaten Sør-Carolina natt til mandag, norsk tid, ifølge nyhetsbyrået.

Ifølge Vogue ga duoen hverandre sitt ja for andre gang i Somserset Chapel, og vielsen skal ha skjedd i regi av den celebre festplanleggeren Mindy Weiss.

En kilde forteller til People at bryllupsmiddagen foregikk i festsalen Wilson Ballroom, og at Grammy-vinner Daniel Caesar angivelig skal opptrådt under festen.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Kysset bruden

Stjerneparets representanter har foreløpig ikke svart på henvendelser fra Reuters, men nyhetsbyrået skriver videre at flere amerikanske kjendisnettsteder og paparazzifotografer har fulgt bryllupsfesten tett.

Før vielsen benyttet Bieber anledningen til dele et bilde med fansen sin på Instagram. Bildet viste håndleddet til Bieber med en klokke fra Audemars Piguet.

Til bildet skrev han følgende:

- Ga meg selv en liten bryllupsgave.

Selv om det ikke har kommet noen bilder fra selve seremonien har det strømmet til med bilder av festglade gjester, hvor paret har vært involvert i noen få. Etter bryllupsfesten benyttet Bieber selv anledningen til å dele et kysse-bilde med bruden. Bildet ble tatt i en fotoboks som flere av gjestene har benyttet seg av under feiringen.

View this post on Instagram

My bride is 🔥

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ifølge flere amerikanske medier, deriblant People, var 154 av stjerneparets familie og venner til stede under feiringen. Videre skriver nettstedet at vielsen fant sted ved solnedgang.

Det er flere av stjerneparets celebre gjester som har delt bilder fra bryllupsfesten på Instagram, deriblant Alfredo Flores (31).

Artist Justine Skye (24) har på sin side, delt flere bilder på Instagrams historiefunksjon fra Justin og Haileys bryllup.

24-åringen delte blant annet et bilde av en flaske med champagne hvor det står datoen for duoens bryllup.

THE BIEBERS: Justine Skye delte dette bilde av en champagneflaske i anledning stjerneparet Justin og Hailey Biebers bryllup. Foto: Skjermdump fra Instagram
THE BIEBERS: Justine Skye delte dette bilde av en champagneflaske i anledning stjerneparet Justin og Hailey Biebers bryllup. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Skye delte også et bilde hvor man ser ryggen til Hailey Bieber. På bildet har 22-åringen på seg en skinnjakke med «wife» skrevet på ryggen.

EGEN SKINNJAKKE: Hailey Bieber tok på seg en skinnjakke med «wife» skrevet på ryggen. Foto: Skjermdump fra Instagram
EGEN SKINNJAKKE: Hailey Bieber tok på seg en skinnjakke med «wife» skrevet på ryggen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Samlet venner og familie dagen før

Dagen før bryllupet samlet stjerneparet 36 av sine nærmeste venner og familie på restauranten Cole's på hotellet Bluffton i South Carolina for å spise, drikke og kose seg i hverandres selskap før den store dagen.

Ifølge E News var flere kjente stjerner til stede på middagen, deriblant modellene Joan Smalls (31) og Kendall Jenner (23), skuespiller Kyle Massey (28), artist Justine Skye (24) og Biebers egen mananger Scooter Braun (38).

View this post on Instagram

Vacation ✅

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

- Gjestene ankom med båt til hotellet. Det var flere vanntaxier som kjørte gjestene dit rundt halv syv. Middagen var utendørs ved vannkanten, og det var masse lys som hang rundt omkring og flere tente stearinlys. Alle satt på et langbord og dekorasjonene var hvite og elegante, fortalte en kilde til nettstedet.

Gjestene skal ha blitt servert flere ulike drinker samt en egen buffé bestående av grillmat. På bilder som Daily Mails fotograf har tatt, ser man at Hailey hadde på seg en kort hvit kjole for anledningen, med en hvit sløyfe festet i håret, mens Justin hadde på seg en hvit poloskjorte og mørke bukser.

En annen kilde forteller til E! News at dette er første gang stjerneparet har klart å samle alle venner og familiemedlemmer på et sted.

- De gleder seg til å få venner og familie til å bli kjent med hverandre gjennom helgen. De har flere forskjellige arrangementer planlagt, og håper at folk kommer til å ha det bra, fortalte kilden.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Gikk fort i svingene

Det var i fjor høst at popstjernen og hans utkårede giftet seg i all hemmelighet for første gang i et rettslokale i New York.

Giftermålet kom brått på mange etter at duoen tok opp kontakten igjen i juni i fjor, og bare en måned senere forlovet seg, før de i september i fjor giftet seg.

I et tidligere intervju med Vogue avslørte Bieber-paret, som begge er religiøse, at deler av grunnen til at de valgte å gi hverandre sitt ja så raskt var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

View this post on Instagram

My wife and I :) where it all began

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, var noe av det popstjernen uttalte overfor magasinet.

LES OGSÅ: Haileys store drøm knust av Justin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer