Tvillingene i «Kate Plus 8»:

Nå har de fylt 18 år

Slik ser barna til Jon og Kate Gosselin ut i dag.

DEN GANG DA: «Jon & Kate Plus 8», senere «Kate Plus 8», var en enorm TV-suksess - og ga samtlige medlemmer av Gosselin-familien kjendisstatus, for ikke å snakke om penger i kassa. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: «Jon & Kate Plus 8», senere «Kate Plus 8», var en enorm TV-suksess - og ga samtlige medlemmer av Gosselin-familien kjendisstatus, for ikke å snakke om penger i kassa. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For elleve år siden ble verden introdusert for Jon (41) og Kate Gosselin (43) gjennom TLC-programmet «Jon & Kate Plus 8». Programmet, som tok for seg livet til ekteparet og deres åtte barn, ble et verdenskjent fenomen.

I serien fikk man se hvordan Gosselin-paret sjonglerte det hektiske livet som åttebarnsforeldre, før de i desember 2009 sjokkerte alle ved å kunngjøre at ekteskapet hadde tatt slutt etter ti år.

SKILTE SEG: Jon og Kate Gosselin var store stjerner som følge av TLC-programmet om familien deres. I 2009 gikk det derimot skeis for paret. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG: Jon og Kate Gosselin var store stjerner som følge av TLC-programmet om familien deres. I 2009 gikk det derimot skeis for paret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter deres bitre skilsmisse, valgte Jon å forlate serien. Det betydde imidlertid ikke slutten på TV-karrieren for de resterende familiemedlemmene, ettersom programmet fortsatte i sin nye drakt og tittel, «Kate Plus 8».

- Briljante voksne

Eksparet ble først foreldre til tvillingjentene Madelyn og Cara i 2000. Fire år etterpå kom sekslingene Aaden, Collin, Joel, Leah, Alexis, og Hannah til verden.

Denne uken fylte de to førstnevnte 18 år, noe som ble tydelig markert på foreldrenes respektive sosiale medier-kontoer.

«Gratulerer så mye med 18-årsdagen, Cara og Madelyn! Det finnes ikke ord til å beskrive hvor stolt jeg er av dere begge. På tross av de mange turbulente tidene dere har måttet takle så langt i livene deres, har dere kommet ut av det som vise, sterke, rasjonelle, kjærlige, snille og briljante voksne», skriver mor Kate på Instagram.

Isfront mellom far og døtre

Jentenes far tok også til Instagram for å gratulere sine døtre - uten at det nødvendigvis er en selvfølge.

«Gratulerer så mye med 18-årsdagen til mine tvillingdøtre, Mady og Cara! Kjærlig hilsen pappa».

Ifølge People har nemlig ikke 41-åringen noen form for kontakt med sine førstefødte barn. I et intervju med People i 2016 gikk Cara og Madelyn selv ut mot sin egen far, etter at 41-åringen hadde kommet med påstander om et anstrengt forhold dem imellom.

- Sinnssykt

Det var i et intervju med ET Online for to år siden at Jon insinuerte at ekskona «forsøkte å fjerne ham» fra familien. Den påstanden nektet døtrene å vedkjenne seg.

- Han får det til å fremstå som om vi ikke får lov til å ha kontakt med ham, noe som er helt sinnssykt. Han burde kanskje konsentrere seg om hvorfor vi ikke ønsker å se ham. Han burde skjønne at dersom han ønsker å ha et forhold til oss, så bør han innse at det å snakke om oss på tv, ikke er veien å gå.

- Han kjenner oss ikke engang. Hvordan våger han å snakke om oss?, sa tvillingene i et intervju med People samme år.

Utroskapsbeskyldninger

Etter at Jon og Kate Gosselin gikk hver til sitt, fulgte en opprivende og kostbar skilsmisse. Det er sistnevnte som har omsorgsrett for alle de åtte barna i dag.

Mens resten av familien fortsatte å lage TV, flyttet Jon Gosselin ut i skogen. Han var lei av å bli plaget av fotografer, og bosatte seg på hemmelig adresse.

Samtidig haglet beskyldningene mellom de to tidligere ektefellene, ettersom Kate påsto at det var «Jons aktiviteter» som tvang henne til å søke om skilsmisse. Jon uttalte på sin side at det var kona som valgte å ta det første skrittet, ifølge People.

Det ble også spekulert på om Jon hadde vært utro mot Kate med Hailey Glassman, datteren til Kate Gosselins plastikkirurg, noe Glassman har avvist.

- Jeg er ikke en h*re som bare er ute etter berømmelse. Jeg vil at folk skal vite sannheten. Akkurat nå snakker jeg fra hjertet mitt, fra meg selv. Jeg er ikke en kjendis, jeg er ikke en berømt person - jeg er bare en 22 år gammel jente som havnet midt oppi alt dette, uttalte hun i 2009, ifølge People.

STRØJOBBER: Skal vi tro amerikanske medier, tjente Jon og Kate Gosselin opptil 400 000 kroner per episode. Det står til stor kontrast fra tilværelsen førstnevnte lever nå. Foto: NTB Scanpix
STRØJOBBER: Skal vi tro amerikanske medier, tjente Jon og Kate Gosselin opptil 400 000 kroner per episode. Det står til stor kontrast fra tilværelsen førstnevnte lever nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Siden skilsmissen har Jon Gosselin livnært seg på forskjellige måter. Blant annet har han jobbet som kokk på restaurantkjeden Fridays og tatt oppdrag som DJ. Aller senest vakte tv-stjernen oppsikt da det ble kjent at han skulle bli stripper.

- Jeg mistet alle pengene mine. Jeg mistet alt. Produksjonsselskapet tok parti med min ekskone, hevdet Gosselin i et tv-intervju i 2016, ifølge People.

Skal date på tv

I dag er sekslingene Aaden, Collin, Joel, Leah, Alexis, og Hannah 14 år gamle. Tvillingene Mady og Cara gikk nylig inn i sitt siste år på videregående skole, mens Kate denne høsten vil returnere til tv-skjermen.

Saken fortsetter under:

Hun er nemlig aktuell i TLC-programmet «Kate Plus Date», som vil ta for seg 43-åringens kjærlighetsliv, ifølge E! News.

- Da vi begynte å snakke om at Mady og Cara snart reiser av gårde på college, noe som kommer til å skje, ble også de litt bekymret. De sa: «Mamma, du kommer til å være helt alene snart». Nå som de er blitt eldre og selv snakker om dating og at de vil gifte seg en dag, ble det veldig tydelig: De ønsker også at jeg skal møte noen. At jeg har noen i mitt liv, fortalte Kate til E! News.

LES OGSÅ: Nå lever hun på matkuponger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer