NAKNE SAMMEN: - Når man allerede er kjæreste med den personen man kaster klærne sammen med får man aldri denne "Wow, jeg er naken med noen jeg ikke engang kan mellomnavnet til-følelsen", sa Anna Paquin til People etter nakenscenene med det som nå bl Foto: Fra TV-serien
NAKNE SAMMEN: - Når man allerede er kjæreste med den personen man kaster klærne sammen med får man aldri denne "Wow, jeg er naken med noen jeg ikke engang kan mellomnavnet til-følelsen", sa Anna Paquin til People etter nakenscenene med det som nå bl Foto: Fra TV-serienVis mer

Nå har de forlovet seg!

Det går mot bryllup for det hete vampyrparet.

SEHER.NO: Tidligere i år ble det kjent at skuespillerne Anna Paquin (27) og Stephen Moyer (39) fra vampyrserien "True Blood" - som for tiden gjør stor suksess i USA - har funnet tonen også privat. Nå har de to også forlovet seg, skriver People.

Både Moyers og Paquins talspersoner bekrefter forlovelsen overfor nettstedet. Men ingen av dem ønsker å kommentere saken ytterligere.

Paquin, som spiller telpatiske Sookie Stackhouse i suksess-seien kommer opprinnelig fra New Zealand og vant i 1994 også en pris for hennes rolle som et veslevoksent barn i filmen "The Piano". Moyer på sin side, som er fra Essex i England, spiller den blodsugende Bill Compton i vampyrserien.

I forrige måned kommenterte 27-åringen det faktumet at nakenscenene med det som nå altså blir hennes ektemann.

- Når man allerede er sammen med den personen man kaster klærne sammen med får man aldri denne "Wow, jeg er naken med noen jeg ikke engang kan mellomnavnet til-følelsen", sa hun til People den gang.

Den første sesongen av "True Blood" ble sendt på norsk Canal + ifjor.

Moyer har to barn fra tidligere forhold - Billy (9) og datteren Lilac (7).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her går filmstjernen i bakken